![]() |
|
![]() |
#668 |
Ağaç Dostu
|
Maşallah; acemilik çoktan bitmiş. Ustalığa geçilmiş. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 07-12-2010
|
eflatun sardunyanız ve ceylanınız çok güzel.maşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#676 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Maşallah ne kadar güzeller ceylanlara bayıldım diğerlerinede. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-05-2010
|
Maşallah ne kadar güzeller hepside ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Karşıyaka'ya geldiğimde evinizi rahatlıkla bulabileceğimden eminim ![]() Hepsi birden mi çoşar...rengarenk .Karşıyaka belediyesinin yarışması varmış kesinlikle katılmalısınız . Clematis ne çok büyümüş ,kıskandım vallahi ![]() Bu gece ,en kısa zamanda bir bahçeniz olması için dua edeceğim.Sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#680 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Hadi, kaçıp, geliver, ne kadar mutlu olurum ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Cicekleriniz harikalar,bakmaya doyum olmuyor.Kalp kalbe karsi ciceginiz dikkatimi cekti.Yapi marketlerde gorunce ben de edinecegim.Devam fotograflarini da bekliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Hepsi coşmuş sevgili Füsun hanım maşallah ellerinize sağlık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Sevgili Füsun hanım, balkonunuzu gezintiye çıktığım ilk anda manzaranız aldı aklımı. ![]() Budanan kasımpatları ilerleyen sayfalarda çiçekleriyle çıkınca karşıma, iç geçirmeden edemedim. Katmerlisini ilk defa görüyorum çok güzeller maşallah. 19. sayfanızda ki Rozet çiçeklerinizinizin taşları da çok güzel, Karşıyaka'da ki seralarda kilosunu 2 liradan satıyorlardı buna benzer taşların. İlla alalım diye tutturdum ama ikna edemedim eşimi. ![]() ![]() Devam edecek... Düzenleyen Sudenur : 14-05-2012 saat 12:43 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#684 |
Ağaç Dostu
|
Sayın acemifüsun nerden bulursunuz böyle güzel çiçekleri, hele Ceropegia (Kalp kalbe karşı) çiçeği çok nefis birşey, bulduğum anda satın alacağım, çok harika görünüyor. Ayrıca sardunyalar ve diğerleri de güzel. Ellerinize emeğinize sağlık, saygılar efendim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Ağaç Dostu
|
Bu akşam Koçtaş'tan iki begonya, bir sardunya ve bir orkide çiçeği almışlar eşim ve kızım bana anneler günü hediyesi olarak. ![]() ![]() ![]() Gelin gör ki çiçeklere olan merakım yeni yeni filizlendiğinden türlerinin ne olduğu hakkında hiç bir fikrim yok, hangi aralıklarla su vermem gerektiğini dahi bilmiyorum. Konuyla ilgili geniş bir araştırma yapmak için girmiştim ki siteye, balkonunuza misafir olunca ne amaçla gezindiğimi unutup seyre daldım. 15. sayfanızda ki yer açelyaları ne harika bir çiçeklermiş, kokusu da var mı bu güzellerin? ![]() 12. sayfa da en altta ortancalar gödüm. Çok istiyordum bu çiçeğe sahip olmayı alıp bahçeme ektim, sevdiler galiba yerlerini, sağlıklı görünüyorlar ama kışın korumaya almamı söyledi serada ki görevli. Malçlama yaparsam bir şeycik olmazmış. Kurutmam inşallah. Düzenleyen Sudenur : 14-05-2012 saat 12:48 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Ağaç Dostu
|
Yine ben..
Bodur Sundavillie, harika görünüyor. Aaa Sardunyalara kar yağmış. Bende ki tür de bu türse eğer dışarı çıkartabilirim o vakit. ![]() Yine altıncı sayfa ve beyaz alyssum. Namı diğer ballıca çiçeğinden fide olarak alıp ben de diktim bahçeme, severler inşallah yerlerini. Şeker tabaklarından da almıştım ama tohumdu, çimendirmeyi beceremedim. Bir daha deneyeceğim ama yılmak yok. Bu güzellikleri gören yenilmeye doymaz. ![]() Yukarılara çıktıkça kışı kazasız belasız atlatan Sardunyaları görüp sevindim, minyatür ceylanlar da pek bir alımlı, mor tomurcuklu olanlar da açılsın da gözlerimiz şenlensin.. "Bu arada evinizin altında restaurant veya cafeterya var galiba? Kırmızı örtülü masalar görüyorum. Müşterileri çok şanslılar Füsun hanım, oralara dek gidiyordur çiçeklerinizin kokusu? ![]() Ve yine altıncı sayfa da Kalanchoe'leri görüp not aldım. Araştıralım bakalım ne sever, ne istermiş, ölmeden sahip olmam gereken bir güzellik daha. Not listem iyice kabardı.. ![]() Düzenleyen Sudenur : 14-05-2012 saat 12:49 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Ağaç Dostu
|
Bingo!
4. Sayfa işte benim begonyam. ![]() ![]() ![]() ![]() Menekşelerinizi toplu çekim yapmışsınız, sayfasında ziyaret etmek şart oldu. ![]() 3.Sayfa da gördüğüm minyatür ceylanlar küçük bir çelikten koca bir saksıya dönüştüklerine göre ne sihir var ne keramet, dokunduğunuz dalı bereketlenirme becerisi vermiş size Yaradan. ![]() Geriden başlayıp 2.sayfaya kadar tek tek ziyaret ettim, durdum, inceledim, notlar aldım ve şimdi son sayfanızdayım. Güllerle yapıyorum kapanışı. Ne diyebilirim ki, hepsi mükemmel, sağlıklı ve harika. Çiçekleriniz sizi çok sevmiş. Sağlıkla çıkarın inşallah tadını. Sevgilerimle.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Yaylacı, Tika, aheste, sudenurnur güzel görüşleriniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim ![]() Ceropegia (Kalp kalbe çiçeğini) bulamazsanız, bana lütfen haber verin ![]() Sardunyaların kışın dışarıda Ankara donlarına dayanabileceklerini sanmıyorum. İzmirde sardunyaların üstüne kar yağdı ama iki saat sonra kardan iz bile kalmadı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#689 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Ağaç Dostu
|
Bu nedir böyle? Bir sardunya daha ne kadar açabilir? ![]() http://www.agaclar.net/forum/attachm...2-mart-519.jpg Bu sakızın da beyaz-krem rengine bayıldım. ![]() http://www.agaclar.net/forum/attachm...2-mart-521.jpg Sevgili acemifüsun, balkonun çiçek patlaması yaşıyor. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|