![]() |
|
![]() |
#601 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili MSaygın teşekkür ederim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#603 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-05-2010
|
Merhabalar Füsun hanım, görüyorum ki çiçekler konusunda oldukça tecrübelisiniz.Çiçekleriniz tek kelimeyle harika. Cahilliğimi bağışlayın bitkilerle alakalı birçok şeyi bu siteyi takip ederek yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum. NPK dediğiniz takviyeyi biraz açarmısınız, ben nerede bulabilirim? Bir de benim de bir benyaminim var yaklaşık 10 yıldır benimle. Fakat oldukça cansızlaştı yaprakları azaldı.Ben saksı ve toprak değiştirip budama yaptım fakat sizinki gibi kökleri iyice temizleyip budamadım. ( daha doğrusu köklerin budanması gerektiğinden bi haberdim ![]() Ben tekrar saksıdan çıkarıp budamalımıyım sizce? Düzenleyen elifnaz : 06-04-2012 saat 22:28 Neden: eksik yazı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#604 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Son İzmir toplantısında saksı değişimi ile ilgili Mine hanımın çok güzel bilgilendirmesi var, eklenen videoyu mutlaka izleyin ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#605 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2011
|
Sevgili acemifüsun , tüm bitkileriniz ayrı bir güzellik ,hayran kaldım. Emeklerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#606 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-04-2012
|
yaaa ben baıldım bunlara yaa süperler bende yetiştirmek istiyorum bunlardan ama hiç bilgim yok özendim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#607 |
Yeni Üye
|
nerden başlayabilirim bilmiyorum eşim sadece geçen hafta toprak ve saksı aldı bi sürü ama ne dikebilirim bilmiyorum balkonun rüzgarlı bayaa ama çok güneşli ne tür bitkiler alabilirim yazarsanız... vede bu aylarda dikebilirmiyim bizamanı varmı??? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#608 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#609 |
Yeni Üye
|
çok sağol cnm teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#610 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-05-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#611 |
Ağaç Dostu
|
Minyatür yavruağzı ceylanı küçücük bir çelikten yetiştirdim. Yaklaşık 1,5 ay önce büyük dikdörtgen saksıya 2 kökü dikince inanılmaz gelişme gösterdi. Gönül hanıma geçen yaz uğradığımda bir saksıya bu şekilde uygulamıştı ve güneşe çok dayanıklı olduğunu belirtmişti. Hava kapalı ve yağmurlu olduğu için tam renklerini yansıtamıyorum, pembe değil yavruağzı rengindeler, tek kareye resimlerken istediğim gibi sığdıramadım, deli gibi açıyorlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#613 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Minyatür ceylan gerçekten deli gibi açmış harika görünüyor Füsun hanım'cığım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#618 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-02-2010
|
Alıntı:
![]() harika bir beyaz. Nefis. Nazar değmez İnşallah. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#620 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Çeylanlar İzmirde açmış bu gün biz üşüyoruz Tebrikler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#622 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2012
|
Tebrikler Füsun Hanım, bunların balkonda olduğuna inanamadım, şimdiye kadar forumda gezdiğim balkonların en güzeli. O bir buçuk ayda büyüyen ceylanları ilk defa gördüm, maşallah, bayıldım. NPK diye bir şey olduğunu da sizden öğrenmiş oldum. Yaşadığımız illerin iklimleri benzerlik gösterdiğinden balkonunuzun sıkı takipçisi olmaya karar verdim. Selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#623 |
Ağaç Dostu
|
Sn. acemifüsun merhaba, balkonunuzu gezmekten ne kadar büyük bir keyif aldığımı söylemek isterim. Öyle ki sizin ellerinizde can bulan bu güzel bitkiler, çiçekliler ayrı, zaman zaman fotoğraf karelerinden yakaladığım balkon manzaranızdan hayalimde canlandırdığım çocukluğumun Bostanlısı apayrı bir keyif verdi bana. Güzel İzmir' in imbatını taşıdınız evlerimize, çiçeklerinizin kokularıyla beraber. İnsan zevkle tekrar tekrar, hiç sıkılmadan gezebilir balkonunuzun renkli, keyifli köşelerini. Ellerinize sağlık, emeklerinize sağlık, sevgiyle kalınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#625 |
Ağaç Dostu
|
Sn. kelebek çalısı güzel görüşleriniz, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() ![]() Yavru vatana, sizlere sevgiler, selamlar.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#626 |
Ağaç Dostu
|
Efendim zarafetiniz için çok teşekkür ediyorum. Bir kaç yıldır İzmir' e gelmek kısmet olmadı. Böyle bir fırsatım olduğunda sizinle tanışmaktan ben de mutluluk duyarım. K.K.T.C' den Güzel İzmir' e, sizlere saygılar, sevgiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|