![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 06-07-2009
|
Merhaba çiçekleriniz mükemmel görünüyor.Benim yılbaşı çiçeğim yaklaşık altı yıldır açmıyor.Artık anneme verdim belki orada açar. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Güzel görüşleriniz için teşekkür ederim Yılbaşı çiçeğinizin toprağını değiştirin isterseniz. Süzek, iyi bir toprak olsun Dışarıda don olmadığı süre daha mutlu oluyor. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili acemifüsun, benim favorim beyaz açan yılbaşı çiçeği, fakat clematisler ve küpeliler o kadar güzel görünüyorlarki hayran kaldım, elinize yüreğinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili acemifüsun, senin küpe çiçeğini ve beyaz yılbaşı çiçeğini görünce derinden bir ah çektim. Öncelikle seninkilere maşallah diyeyim de nazar değmesin. Benim pembe çiçekli yılbaşım var, üç senedir açacak diye beklerken her yaz örseleniyor. Üstelik orayı burayı sevmedi herhalde diye yer değiştirmekten benim başım döndü.Ayrıca beyaz yılbaşın çok zarif görünüyor. Küpe çiçeğini her yıl alırım, kısa süre sonra kuruyup ölüyor. Bu sene ki tam coşmak üzereyken beyaz sineğin istilasına uğradı, ilaçlamak bile kurtaramadı. Sağlıkla keyfini çıkarman dileğiyle. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Küpeler maalesef Ege şartlarında çok zor, Yılbaşınızın toprağını değiştirseniz diye düşündüm . Sevgiler. |
|
|
|
|
![]() |
|
|