![]() |
|
![]() |
#211 |
Ağaç Dostu
|
Yer açelyalarını kış başı ufacık, siyah poşetlerde, fide olarak almıştım. Oldukça büyük dikdörtgen bir saksıya 4 adet fideyi diktim, onlarda güzel gelişip, çiçeklendiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Ağaç Dostu
|
Clematis gerçekten çok ilginç bir çiçek ![]() ![]() ![]() Son fotoğraf Montana Rubens. O Kışın sürgün verdi, bu yakında açması lazım. Sürgündeyken saksının tüm toprağını değiştirdiğim için biraz sarsıldı gibi, bakalım neler yapacak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Ağaç Dostu
|
Mis kokulu karanfillerim tüm yıl boyunca çiçekli ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Füsun hanım karanfilleriniz budadınızmı hiç. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Ağaç Dostu
|
Buduyorum, ya da arada yanlışlıkla budanıyor Günebakancığım ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Ağaç Dostu
|
Peki zamanı belli mi benimki de aldı başını gidiyor çiçek falan da yok sadece uzuyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili acemifüsun, ceylanların, sardunyaların, begonyaların, karanfilin çok güzel açmışlar. Celamatisin kuru daldan yeşerip, öyle harika çiçekler açması, banada çok ilginç gelmiştir, sellukaların harika görünüyor ellerine sağlık sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim Füsun hanım'cığım bulabileceğim en çok güneşe koyayım benim balkonum çok güzel almıyor o yüzden olabilir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Ablacığım, Balkonunda keyifle çay içme zamanı gelmiş ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Yılmaz İzmir'e bahar geldi sayılır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili cellin tohumları ektiniz mi? Ektiyseniz fideler ne durumda? Bence İzmirde en geç Eylül sonu gibi tohumları ekmek gerekiyor, anca büyüyüp, çiçek açarlar. Sıcağı sevmedikleri için belediye İzmir şartlarında kış ve bahar süslemelerinde kullanıyor. Belediye fideleri Kasımda dikiyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili füsun hanımcim çok güzeller,ellerine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
![]() sevgili acemifüsun balkonunuz ve çiçekleriniz o kadar güzel ki,kutluyorum sizi,hayran kaldım gerçekten balkonunuza,çiçeklerinizin kokusu burnuma geldi sanki.Karanfilleriniz çok güzel kokuyormuş,hasret kaldık güzel kokan karanfile,kokulu karanfil bulmak o kadar zor ki,ben tohumunu alıp ektim ama kokulu değildir eminim,fide bulamadım,istanbulda balkando çiçek yetiştiren de pek olmadığı için tanıdıklarımdan çelik alma gibi imkanım da olmadı ben de ilk bulduğum tohumu alıp ektim 3 gün önce,çimlenmeye başladı bile,cok heyecan verici tohumdan yetiştirmek.Ama o eski mis kokulu karanfillerin yerini tutar mı bilmiyorum,bu yıl sardunya tohumu da ektim 1 ay olucak hala fideler gerçek yapraklarını çıkarmadı.Biz egeliler için balkon evin bir odası gibidir,orada bütün yazı geçiririz,milaslıyım ben de.Balkonuzda huzurla ve keyifle oturun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili loveflower hoş geldiniz ![]() ![]() Karanfillerinizi güle güle büyütün, kokulu değillerse, size İzmirden mis kokulu karanfil yollarız ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Ablacığım, Umarım bir gün balkonunda çay ziyafeti çekeriz ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili füsun balkonun şenlenmiş hepsi bir harika karanfiller begonyalar yer açelyalari enfes ilk defa gördüm bu tür açelyaları mersinde bu tür yok merak ettimde kokusu varmı acaba.. Ellerine saglık maşallah...... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili füsun balkona ugramadınız kaç gündür çiçekler bayagı gelişmiş dahada güzelleşmiştir sanırım yeni resimler yokmu .... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|