![]() |
|
![]() |
#124 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili acemifüsun, rozetler negüzel merhaba diyorlar balkondan diyerleride çanlı. Emeklerine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili Füsun hanım sardunyalar için üzüldüm neyse yerini başka güzeller almış güle güle büyütün ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Sevgili Füsun Abla, Balkon değil adete bahçe maşallah ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Ağaç Dostu
|
Yılmazcığım elimden geldiği kadar hepsine iyi bakmaya çalışıyorum. Aşırı sıcaklar bitince clematislerin hepsi sürgün vermeye başladı. WARSZAWSKA NİKE yeni sürgün ve tomurcukta, çok nazlı PİİLU yaprak vermeye başladı, MONTANA.RUBENS en çalışkanı, devamlı sürgünde ![]() ![]() ![]() ![]() Kasımpatını ben de çok seviyorum, hem kokusunu, hem de çok dayanıklı bir çiçek. Ayrıca ATAM çok sevdiği için ayrı bir yeri var. Duygulanmamak mümkün mü kardeşçiğim? ''Bir of çeksem karşıki dağlar uyanır'' derler ya.. Aynen o durumdayız ![]() Eşine çok selamlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Dudi kasımpatıların açmasını ben de dörtgözle bekliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Ağaç Dostu
|
Sn. acemifüsun, balkonunuz çok güzel... Temiz, titiz, düzenli, sıralı ve sınıflandırılmış bitkiler, güzel ve rengarenk saksılar bitkilere verdiğiniz özenin göstergesi...Tam bana göre ![]() Hangi bitkiyi alrısam alayım ona uygun bir saksı bulmadan o bitki benim için yarım gibidir... Balkonunuzu bende izliyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Ağaç Dostu
|
Kaktüs ve sukulentlere 25 sene önce başlamıştım, 10-15 adet vardı. Arkadaşımın oğlu ben görmeden oturma odamızda hepsini akvaryuma atınca, tümünü birden kaybettim. Yakın zamana kadar onlardan uzak durmaya çalıştım, şimdi sizlere onları tanıştırayım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Ağaç Dostu
|
Şirin balkonunuzu izliyordum, Sayın Acemifüsun. Hele Sundaville'i görünce, yitirdiğim aklıma geldi ve içim sızlamıştı. Şimdi de kaktüslerinizi ve sukulentlerinizi gördüm. Eskiden olduğu gibi, yeniden kaktüslenmelisiniz. Özenli ellerde mutlu olacaklardır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili acemifüsun,hepiside çok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|