![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu gün akşam üstü burada fırtına, yağmur, felaket bir hava yaşadık. Saksılar devrildi, kırılanlar, misafirlerim de vardı, ne yapacağımı bilemedim. Senin bahçede inşallah bir şey olmamıştır. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Geçmiş olsun ablacığım..En kısa zamanda devrilen saksılarından bol bol çiçekler fışkırı inşalla ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Fisün hanım size acemi fisun diye hitap etmekten üzüntü duyarım.Balkonunuzu gördükten sonra böyle bir hitap şekli hoş olmaz diye düşünüyorum.Clementis lerinizi rengi çok güzel ve hakikaten çıldırmış bir şekilde çiçeklenmişler.Küpeli ve yılbaşınız ise çok hoş Balkonunuzda Sağlıklı ve mutlu günler geçirmenizi dilerim. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgiler. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Clematis dellenmiş mi ne elinde arkadaşım. Kırk bin kere maşallahhhh. Küpelere üzüldüm ama, hepsini çeliklemişsindir sen. 1 aya kalmaz , çeliklerde çiçek açar senin elinde Benim kırılan dallar çeliklenmişti, üstlerinde tomurcuk görünce hayrete düştüm. Hem kök atıp, hemde tomurcuğu nasıl yapabildi.Herşey cok güzel, güzel günlerin olsun o balkonda. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2008
|
füsun hanım celemantisinize öncelikle maşallah diyeyim saksısının büyüklüğünün ne kadar olduğunu merek ettim birde kışı içeridemi yoksa dışarıdamı geçirdi |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Clematis saksısı yaklaşık 40 litrelik, oldukça büyük. Saksıda 4 ayrı tür ve kök clematis dikili. Kışı da balkonda geçirdiler. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Dellendi cemocuğum ) Bu cins çok gayretli maşallah Küpelere sağlık olsun dedim, ne yapalım, olduktan sonra elden bir şey gelmiyor canım. Hepimiz birlikte, çiçeklerimizin keyfini sağlıkla yaşayalım arkadaşım![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Füsun clematis çok güzel küpeliler coşmuş maşallah harikalar ellerinize emeginize saglık ... |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-05-2011
|
Çiçekleriniz çok güzel. |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Daha soğukkanlı düşününce, o fırtınaya, doluya göre ucuz atlattığımı düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-05-2011
|
çok beğendim |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Clematis muhteşem!!!O saksıda 4 ayrı tür varsa bütün bu çiçekler tek kökten yani öyle mi? Ellerinize sağlık. ![]() Aslında bir de İzmir'de clematis yetiştirmek zordur, fazla sıcak gelir. O yüzden iki kat elinize sağlık sevgili acemifüsun. ![]() |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
) Evet tek kökten o çiçekler. Diğer kökler değişik türler, umarım onlar da böyle bol çiçekli olurlar Teşekkür ederim canım, Clematisler İzmir'i sevdi, diğer İzmirli arkadaşlarınkiler de çok keyfi![]() |
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-01-2009
|
Balkonunuz çiçekleriniz muhteşem. Clematis, minyatür ceylanlar, küpeler, sakızlar hepsi birbirinden güzel. İzlerken çok keyif aldım. Ellerinize, yüreğinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkür ederim Çalışmalarınız nasıl gidiyor, kolayladınız mı? |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
fellezciğim Varşova Güzeli'nin 10 gün çiçekleriyle çok keyiflendik Son günlerde kuvvetli rüzgarların da etkisiyle artık taç yapraklarını döküyor. Şimdi sırada Montana Rubens ve Jakmanii var. Bu deliden sonra, onlardan da iyi performans bekliyorum Huysuz Piilu'dan ise bir beklentim yok. |
|
|
|
![]() |
|
|