![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-04-2010
|
teşekkürler Bahar... resimlere devam aileye yeni katılan petunyam...bu arada petunya mevsimlik midir??? minik ama iki tane çiçek veren aslanağzım... mis kokulu fesleğenlerim... başta öldüler sandığım ama şimdi renklerine bayıldığım hercailerim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
|
tohumlarımın son hali... ilk resimdeki yaprak güzeli tohumlarımın çimlenmiş hali... ikinci resimdeki ise epeydir beklediğim çin karanfili tohumları... ve artık bahçeye ekme zamanı gelip geçen tatlı kabağım... bir arkadaşımın bana verdiği çiçek tohumunun çimlenmiş hali...ama o ne olacak bilmiyorum ![]() ve son resimdeki yumurta kabında tohum çimleme çalışması ![]() bir arkadaşım bana avustralyadan geldiğini söylediği tohumlardan verdi..kendisine de hediye edilmiş ve sadece çiçeğinin güle benzer açtığını söylemişler...turuncu renkte kuskus pilavı büyüklüğünde tohumlardı..ne çıkacak nasıl bişey olacak hiçbir fikrim yok..elimde bol miktarda vardı..yumurta kabına ve boş saksılara ektim..elimde bir miktar daha kaldı..bunlar çimlenirse elimde kalan tohumları dağıtacağım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
|
ilk resimdeki kaktüsleri bu siteden bir arkadaş yolladı bana...siteden ilk defa paylaşıma katılmıştım..o yüzden çok kıymetliler..umarım bakabilirim... ikinci resmin hikayesi şöyle..torf almıştım..(zaten bu günlerde bi torf alıyorum bi saksı)..torfun içinden bu kuru dal çıktı...ama tam atıyordum baktım ki bir ucunda beyaz bir kök var..saksıya ekiverdim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
|
tam hercailerimi resimlerken baktım ki hercaimin güzelliğine dayanamayıp gelen bir misafir...hemen onu da buyur ettim güzel fotoğrafların arasına... dördüncü resim..balkonumun, bir diğer balkonumdan görünüşü.. ve son resim de evimin karşısındaki küçük tarlanın son hali...birkaç gündür yağan küçük küçük yağmurlar bayesinde sulama derdimiz olmadı... şimdilik bu kadar..ama bu kadarla kalmaz... yine bu siteden aldığım mavi mısır tohumlarını da saksıya ektim..çimlendiklerinde onların da resmini eklerim... duracak gibi değilim...biri beni durdursunnnnn... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2010
|
Çok hoş çiçekler yeni başlamış biri olarak aynı sizin gibi burası sayesinde fırsat buldukça çiçek ediniyorum.Keyfini çıkarın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaçsever
|
Kerime ziyaretin için çok teşekkürler..eminim balkonlarımız coştukça coşacak... ![]() Şimdi birkaç yeni resim eklemek istiyorum...hem balkonumun yeni bir üyesi var ..hem de çimlenen tohumlarımın son hali... Bilenlere sormak istiyorum..Tohumları yaprak güzeli olarak aldım ve ektim..çıkan yavrular bunlar...acaba bunlar yaprak güzeli mi yoksa başka bir bitki mi... 2. resim sardunyanın yanında çıkan misafir..onun da ne olduğunu çok merak ediyorum... 3. resim çok kısa bir süre içinde adeta topraktan fışkırır gibi hızlıca çıkan süs kabaklarım... 4. resim bu siteden aldığım ve yeni çimlediğim minyatür mavi mısırın güneşle ilk buluşması... son resimde çiçek veren şebboylarım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaçsever
|
Ve balkonumun yeni üyesi..süs domatesi..kızarmalarını sabırsızlıkla bekliyorum...üzerinde çok miktarda domates var...hala da çıkıyorlar..durduramıyoruz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|