![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Her şey çok güzel.ellerine sağlık. Bu minyatür çileğin fidesini nasıl,nerde bulurum.Yardımcı olursanız .Şimdiden teşekkürler. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
yine yeni yeniden çilli begonya
küllerinden doğdu... hastalıklarla boğuşan onca kökten bir tane bebecik hayatta kaldı. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
gülbegonyam çiçek açtı
hani kamil beyin bizlere hediye olarak gönderdiği begonyalar. bir araya dikerek sık bir görüntü elde etmek istedim. güzel durdular ve bir tane erkenci şimdilik pek de güle benzemeyen şeker bir çiçek açtı ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
lalegüller
kamil bey demişken lalegüllerini de ekleyeyim; bu yılkiler salına salına ama sağlam büyüyor. 3 yaşına giren eski fidelerim ise tomurcukta ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
fazla sulama ve adrenium
3 yaşında tohumdan yetiştirdiğim adreniumum kışın suyu azaltın uyarısını pek de dikkate almadığım için birden bire gövdesinin tombul kısmından çürüdü üstten kestim ve suya koydum. tam iki ay boyunca tek bir kök bile vermedi yani kışın bu bitki hakikaten uyuyor mayıs ayı itibari ile köklenmeye başladı, son durum budur; |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
çiçeklenen binlerin annesinin son hali
adı üstünde; binlerin annesi çiçek toplarının olduğu yerden yavru vermeye başladı |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
yorgunluk
deniz bazen böyle bir parçasını bırakır ya karaya, o parçası sıcacık olur, ısınır sığ suyu. çocuksan atlarsın o suya, tepinirsin, sıcaklığı hoşuna gider, dağıtırsın kendini, ama büyüksen iç geçirirsin sadece. ben tepinecek su birikintisi mi arıyorum ne? |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|