![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
minyatür çilek
benim dağ çileğim. meyvesinin küçük olduğunu bilirdim ama bu kadar minyatür de beklemiyordum hani... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-03-2012
|
Merhaba, İç mekan bitkilerini bu kadar estetik düzenlediğiniz için tebrik ediyorum sizi, sanırım fotoğraf konusunda da bilgilisiniz (ya da hayli bilgilisiniz bunun da etkisi olsa gerek, bu arada bahçenizle ilgili mesajların tamamını okuyamadım ama bahçenizin son durumunu çok merak ettim doğrusu?Tebrikler, saygılar |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
bahçem yapılanma aşamasında, yeni şeyler ekliyorum ama sizlerin karşısına geniş açılı çıkarabilmek için biraz daha zamana ihtiyacı var. o yüzden şimdilik parça parça paylaşıyorum. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
skulet arajmanım
2 cins skulet ve bir miktarda bol yağmurların neticesi yosun ile bana 'gül bahçesi vaadetmeyen' arajmanım |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
bir gecelik gelinim
forumda dışarı çıkarın deniyor ustaları ama ben cesaret edemedim, içerde yaprağında da böyle oluşumlar var. çiçek midir ki? ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
ısparta gülü müsün sen?
mis gibi kokuyor , bol dikenli, çiçek boyutu çok iri değil ve sivri uzamaktansa bodur kalmayı tercih edeceğe benzer. yani odunsu değil pek ama bendeki çelik henüz çok genç. bakalım ne çıkacak ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
callisia fragrans
çiçek açmadı ama onlarca saksı yavruladı bakımı çok kolay, özel bir ilgi istemiyor, bitkilerimin bir çoğuna olduğu gibi ona da gübre vermiyorum, güneş görünce morarıyor, daha gölgeli yerlerde gitgide açılan bir yeşil renkte. bir rivayete göre çiçeği kokuluymuş, forumda açtırabilen de olmadı sanırım. iftiharla sunarım bu da 2 yıl önceki hali http://www.agaclar.net/forum/619475-post34.htm ... hızlı büyüyen bitki istiyorum derseniz, callisia önerilir ![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Her şey çok güzel.ellerine sağlık. Bu minyatür çileğin fidesini nasıl,nerde bulurum.Yardımcı olursanız .Şimdiden teşekkürler. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
yine yeni yeniden çilli begonya
küllerinden doğdu... hastalıklarla boğuşan onca kökten bir tane bebecik hayatta kaldı. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
gülbegonyam çiçek açtı
hani kamil beyin bizlere hediye olarak gönderdiği begonyalar. bir araya dikerek sık bir görüntü elde etmek istedim. güzel durdular ve bir tane erkenci şimdilik pek de güle benzemeyen şeker bir çiçek açtı ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
lalegüller
kamil bey demişken lalegüllerini de ekleyeyim; bu yılkiler salına salına ama sağlam büyüyor. 3 yaşına giren eski fidelerim ise tomurcukta ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
fazla sulama ve adrenium
3 yaşında tohumdan yetiştirdiğim adreniumum kışın suyu azaltın uyarısını pek de dikkate almadığım için birden bire gövdesinin tombul kısmından çürüdü üstten kestim ve suya koydum. tam iki ay boyunca tek bir kök bile vermedi yani kışın bu bitki hakikaten uyuyor mayıs ayı itibari ile köklenmeye başladı, son durum budur; |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
çiçeklenen binlerin annesinin son hali
adı üstünde; binlerin annesi çiçek toplarının olduğu yerden yavru vermeye başladı |
|
|
|
![]() |
|
|