![]() |
|
![]() |
#31 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Coyote teşekkür ederim,ama bunu nasıl kabul ederim?Çok duygulandım.Saksılar böyle tek tek güzel de , bir arada iyi olmadı sanki.Toplu halde de fotoğraflayıp ekleyeyim,bana bir fikir verir arkadaşlar umarım.Tekrar teşekkürler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar,bana yardım eder misiniz?Saksılar tek tek iyi,güzel de ,toplu halde nasıl düzenlesem ? Salonun iki köşesine bu kitaplıkları aldı eşim,çiçekler derli toplu dursun ,diye ama sanki iyi olmadı.Nasıl düzenlesem bunları, bir fikir ne olur? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Ağaç Dostu
|
Sayın denizkedisi, rafınız çok hoş gözüküyor. Ben de salonumda benzer bir raf kullanıyorum. Alt raflara bol ışık istemeyen türleri yerleştirirseniz sorun olmuyor. Saksılarınız çok güzeller fakat benzer türleri mesela kaktüslerinizi aranjman olarak düzenlerseniz tek tek saksılar ile uğraşmaktan kurtulmuş olursunuz. Ben tek tek saksılara dikilmiş bitkileri çok beğeniyorum fakat her sulamadan sonra saksıları tek tek kaldırıp rafı silmek pek pratik gelmiyor bana. Aranjman yapmayı düşünürseniz geniş kare ya da dikdörtgen saksıları tercih etmenizi tavsiye edebilirim. Raflarda bu sayede ölü alan kalmıyor. Ben yuvarlak çömlek saksılar almıştım bu şekilde bir rafa iki saksı koyabiliyorum. Oysa karelerle daha çok bitkiyi sığdırabilirdim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-08-2009
|
Çok hoş gerçekten. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-08-2009
|
Sayın denizkedisi kaktüsleriniz ve saksıları bir harika yüreğinize ,emeğinize sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-08-2009
|
Sn denizkedisi 10 numaralı mesajınızdaki çiçeğin ismini öğrenebilirmiyim lütfen ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-01-2010
|
Gerçekten el emeğinizi görmemek mümkün değil, tebrikler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-03-2009
|
Çok hoş olmuş çiçekleriniz ellerinize sağlık. Sağlık sayın deniz kedisi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Ağaç Dostu
|
Bu çiçeğin yumru verdiğini bilmiyordum. Çalıştığım yerde koridorlarda vardı. Bozulan düşen bir dalını ekmiştim . Uzun süre tek dal kalıp sonra dibinden 2 yaprak vermişti. Daha sonra fazla sulamadan sanırım çürüdü ve kaybettim. Şimdi şirkettekilerin toprağını biraz kucalıyayım, belki yumru yapmıştır. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2009
|
Sevgili deniz kedisi. Sayfanız çok güzel olmuş. Çiçeklerinizinde sevielrek bakıldıkları belli. Almayı düşündüğünüz telgraf çiçeği bu mu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-11-2009
|
sayın denızkedisi kaktüsleriniz çok güzel görünüyor çok begendim ve diger çiçeklerinizde.ama bişey itiraf edicem ne olur beni affedin askeriniz hepsinden daha güzel.hepsi konusunda tebrik ederim saygılarımla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 28-02-2010
|
Sayın denizkedisi, balkonunuz çok hoş gözüküyor. Rengarenk. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2009
|
cok güzel ve saglıklı cicekler yetiştirmişsiniz iyi günlerde büyütünüz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-04-2009
|
Fincanlarınız çok şirin ve uyumlu olmuş.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-02-2012
|
Çok çook güzel çiçekler... inşallah benim çiçeklerimde böyle olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2008
|
Denizkedisi, eviniz, Bahçeniz manzara ve çiçekleriniz muhteşem. Çok beğendim. Güle güle mutlulukla oturun inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-06-2011
|
her biri birbirinden güzel, fotoğrafların devamını merakla bekliyorum fotoğraf kaliteleri harika elinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2011
|
Sevgili denizkedisi ,öncelikle şunu söylemeliyim ki, bitkilerinizden önce fotolarınız gözümü aldı. Fotoğrafla uğraştığınız belli oluyor.Fotoğraflamanız ve düzeniniz harika.Fotolar sanki bir mecmuadan alınmış gibi profosyönel duruyor. Bitki saksılarınız ,fincanlarınız ,kupalarınız çok hoş,estetik görünüyorlar. Ellerinize sağlık,çok beğendim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-05-2010
|
Sevgili Deniz kedisi hepsi mükemmel. Saksılar, çiçekler ve çekimleriniz. Gerçekten güzeller ellerinize sağlık devamınıda görmek isterim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|