![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkürler Sn triple Salıncağımızı Tekzenden aldık Son zamanlarda almış olduğumuz diğer şeyler gibi çin işi Aslında banada kolayca yapılacak birşey gibi geldi Yarın sizin için her yönden Çekimlerini yapıp koyacağım ****** hiçbir sakıncası yok Aksine siz yaparsınız çok daha kıymetli olur benim için sevgiler |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-07-2009
|
Sevgili Barçman; O kadar hoş ve güzel bahçeniz ve balkonunuz var ki, sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutlulukla uzun yıllar içinde oturmanızı dilerim. Sevgiler.... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkürler güzel görüşleriniz sevgiler |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Barçman, hemşehrim, bakımlı ve uzun yıllık emeğinizi gördüğüm bahçenizden sonra balkonunuza da hayran kaldım. Huzurla, uzun yıllar keyfini sürmenizi dilerim. Gönlünüzün güzelliğini bitkilerinize ne güzel yansıtmışsınız... Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkürler beni utandırdınız Sizide bahçeme ve balkonuma beklerim |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
sayın Barçman, Biraz evvel sitede gezinirken sizin yeni konu açamadığınızı, sonra meselenin hallolduğunu ve Uzaytek'e teşekkür mesajlarınızı okudum. Yeni konu açmak için sabırsızlanmakta haklıymışsınız. Çok güzel fotoğraflar. Güzel bir balkon. Daha da güzel olacağına eminim. Kolay gelsin. |
|
|
|
![]() |
|
|