![]() |
|
![]() |
#61 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Yaylaboztaş, bu sene bu balkon kesin 1. liği alır. Top sardunyaların bu kadar güzel ve iri açmalarına şaşırdım, renkleri ve çiçek formları çok hoş. Kedicik de çok meraklı anlaşılan, oradan düşer diye korkardım ben olsam. Her şey çok güzel, ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Ağaç Dostu
|
Adalet Hanıma katılıyorum, rengarenk bir balkonuz var. Bitkilerinizin onlara gösterdiğiniz ilgi ve sevginin karşılığını fazlası ise veriyorlar. Bu balkonda oturup çay içmek ne güzel olur... Gözünüzün ve gönlünüzün bu güzelliklerden hiç ayrı kalmaması dileği ile... Sevgiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adalet ve Sabahattin arkadaşım, Sağolun, henüz yeni başladık, bu site de öyle güzel balkonlar ve insanlar var ki, ara- larında olmaktan mutluluk duyuyorum. Yaşamın olumsuz taraflarını örtmek için bir uğ- raş benim yaptığım. Bitkisiz, çiçeksiz nasıl olunur ki ? Orası kedimin seyir balkonudur, sokak ve açık hava özlemini öylece gideriyor garibim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Zühre Aslında geçirgen olmayan saksı bitki için çok iyi sayılmaz, ama bazan zorunlu oluyor, diktiğim çiçeğin suyu emme kapasitesine göre sulamaya çalışıyorum, emebileceğinden fazla su vermemeye çalışıyorum, altına küçük kiremit parçaları da koyabilirsiniz, bu konu- da neler yapılacağını bilen arkadaşlarımız iletirlerse ben de bilgilenirim, çok bilgili deği- lim, birazcık sınama yanılma oluyor galiba. Çok güzel çiçekleriniz olacağına inanıyorum.. Sevgiyle kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-05-2008
|
Sayın yaylaboztaş çiçeklerinizde, balkon dizaynınızda bi harika. Ellerinize, emeğiğinize sağlık.. Bu güzellikleri paylaştığınız için teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Ağaç Dostu
|
gerçekten bütün çiçekleriniz ve saksıları görülmeye değer güzellikte.Yazın uzak kalacağınıza göre çiçeklerinize nasıl bir çözüm buluyorsunuz?Ben de yazlığa gidiyorum.Çiçeklerimi götüremiyorum.Sizin de fikrinizi almak isterim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Gerçekten çiçek tutkunlarının sorunu bu. Üç gün önce İzmir'e döndüm, çiçeklerimin çoğu kurudu, sakızlarım direniyor, ama bu sıcaklarda yapılacak fazla bir şey de yok.Eşim zaman zaman geldiğinde sulamış, allahtan Foça'ya giderken bir kısmını götür- müştüm. Şimdi buradayım aklım orda. Yalnız böyle tükenmiş çiçekleri, yaşama kavuşturup yeniden başlamak da başka bir güzel oluyor, umutsuz yaşanmaz değil mi sevgili umut yolcusu? Sevgiyle. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-04-2011
|
tebrikler mükkeml olmuş |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili yaylaboztaş balkonda aklım kaldı muhteşem uzun zamandır balkona ugramadınız hayırdır son durum nedir acaba... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Ağaç Dostu
|
Bahara, dostlara merhaba
Sardunyalar kıştan canlanarak çıktı. Her sulayışımda yeni bir çiçek göz kırpıyor, sevindiriyor beni. Sizlere sunmak için renklenmesi lazım. Çiçek çiçek açmanızı dileyerek. sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-04-2011
|
Merhaba Yayla Hanım, çiçeklerinize bayıldım.Emeğinize ve yüreğinize sağlık Şükriye |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Ağaç Dostu
|
[ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH] ![]() Uzun zamandır ağaçlar net'ten ayrı kaldım. Yanlış yapmış olabilirim. Balkonumun mayıs halleri. Devamını göndermeye çalışacağım. Sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Ağaç Dostu
|
[attach][attach][attach][attach] ![]() Pembe sardunya, tohumdan ilk yetiştirdiğim sardunya. Bebekliğinden beri üstüne titredim, arabada dizimin üstünde götürüp getirdim. Bu yeni açmış haliydi. Aslında kocaman ortanca gibi çiçekler açtı. önceki mesajlarda görebilirsiniz. Sevgi ve saygımla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Cıvıl cıvıl çok güzel herşey elinize saglık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-05-2010
|
Cıvıl cıvıl maşallah ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Ağaç Dostu
|
Evet bence de yanlış yapmışsınız,bu güzelliklerden bizi mahrum etmemeliydiniz ![]() ![]() İşin şakası,****** her birimiz bazen sitemizden ayrı kalabiliriz,zaten balkonlarda daha ziyade bu aylarda şenleniyor,ne güzel renk renk çiçeklerle döndünüz,hepsi çok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|