![]() |
|
![]() |
#61 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-04-2009
|
Arkadaşlar bu çiçeğinde adını bilmiyorum .Didim den gelirken getirdiydim. Çok güzel çiçek açıyor. Getirdiğim fideler büyümeye başladı ,bakalım bu yıl çiçek açacaklar mı?..Açmış hali ikinci fotoğrafta.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Ağaçsever
|
Sevgili acemifüsun yaşadığınız yer İzmir sanırım.Bence az bir tohumla deneyebilirsiniz. Kaybedeceğiniz ne var ki? Bir paket tohum yaklaşık olarak 3-4 lira.Yani 3-4 sardunya fidesi parası.Tohumlar çimlenirse dünya fide çıkıyor.Çıkan fideler hem size hemde komşularınıza yeter. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Ağaçsever
|
Arkadaşlar bunlarda gene tohumdan çin fenerlerim.Aslında bunların tohumlarını (tam bir paket tohumu) geçen yıl ekmiştim.Ama sadece iki tane yeşertebildim. Tabi ki geçen yıl çiçek açmadılar. Ama bu yıl çiçek açacaklarını ümit ediyorum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2010
|
Çiçekleriniz çok güzel.Yapmış olduğunuz ahşap saksılarda süper.Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Aysegulo terasınızda ki en dikkatimi çeken bitki tohumdan yetiştirmiş olduğunuz sardunya fideleri oldu. Merakımı mazur görün, bu sardunya fidelerinizin son drumlarını merak ettim. Gelişmeleri nasıl acaba, ne renk açacaklar? Tohumdan yetiştirilen her bitki türü çok dikkatimi çeker benim. Ayrıca 61. mesajda ismini bilmediğiniz sukkulentin ismini öğrendiniz mi acaba? Ben de merak ettim bu güzel çiçekli sukkulentin ismini... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-05-2013
|
kesinlikle katılıyorum.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|