agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni2478Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 24-06-2012, 13:45   #1
Ağaç Dostu

serkan_istanbul's Avatar

Giriş Tarihi: 14-10-2010
ellerinize sağlık hepsi çok güzeller. Hiç anlamıyorum bazı insanları iki çiçek dökülse nolur dökülmese nolur çamaşırlarına. sevgiyle kalın annenizin ellerinden öperim.

serkan_istanbul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-06-2012, 14:04   #2
Ağaç Dostu

züleyha's Avatar

Giriş Tarihi: 15-04-2007
Ablacigim,
Annem de çok mutlu olur. Kahveye ve tabi ki sohbete bayılır. Esprileri arka arkaya patlatmaya başlayınca gülmekten karnınıza ağrı girer. Bu arada çiçeklere düşkünlüğümu de ondan almisim. Gecen gün küpe aldım cicekciden, ev çok sıcak olduğu icin evde olmuyor. Mecburen işyerine götürdüm. İşyerinin bahçesinde cam ağaçlarının altında çok güzel bir kameriye var. Oraya koydum. Annem işyerine götürdüğümü duyunca bir kızdı, bir kızdı. Ölmesi pahasına mecburen Kupeli eve geri gelecek.

züleyha Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-06-2012, 14:13   #3
Ağaç Dostu

züleyha's Avatar

Sayin Serkan_istanbul;
Teşekkür ederim güzel sözleriniz icin. Ayrıca annemin de Selami var
Apartmanda oturunca maalesef rahatsızlık vermemek tabi ki daha önemli. Ama tabi evde 3 tane balkon olduğunu ve rahatsız olunan balkonun aslında çamaşır asılması yasak olan balkon olması ve bir de etraftaki inşaatlardan kaynaklı toz topraktan rahatsız olunmayip ta birkaç Cicek yaprağından rahatsız olunması bana biraz kapris gibi geldi. Ama yine de rahatsızlık veren ben olmamalıyım düşüncesiyle kaldırdım saksıları.

Eski 24-06-2012, 14:24   #4
Ağaç Dostu

züleyha's Avatar

Sevgili sakdag;
Seninle tanışmış olmaktan çok mutluyum. Daha uzun zamanda ağırlamak isterdim, çok kısa oldu ama bunun başlangıç olduğunu düşünürsek daha çok zamanımız olacak diye düşünüyorum. Bende iade_i ziyarette bulunmayı çok istiyordum burda gördügüm güzellikleri yerinde gormeyi cok istiyorum ama dün oğlum maalesef çok mizmizlik yaptı evden dışarı çıkamadım. Aksilik gibi dün birde dizim şişti şimdi üzerine basamıyorum evde yatiyorum. Ama ilk fırsatta seni bir rahatsız edeceğim. Bu arada evimin yeni misafirlerimin keyfi yerinde. Sayende 2 farklı renk atlas, bir gecelik gelin ve askın gözyaşlarının sahibi oldum. Leş kaktüsünü de unutmayalım. Hepsi icin çok teşekkür ederim. Tekrar en kısa sürede görüşmek üzere.

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:02.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025