![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
Sırf atmaya kıyamadığım için ana gövdeden kopunca saksının kenarına iliştişriverdiğim echeveriam kocaman oldu ama ana bitki öldü... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sırada sardunyalarım var. Bu sene hepsi balkondaydı ve kışın soğukta bir kısmı donmuştu. Ama yeniden canlanıyorlar. Sağolsun Vahip ağbiden gelen takviyelerle çeşitler çoğaldı. Hiçbirinin rengini bilmiyorum açınca göreceğiz. ![]() Bu saksıdaki sakız sardunyalarımın hepsinin öldüğünü düşünerek saksı boş kalmasın diye biraz ipek çiçeği tohumu atmıştım. sakızları sökmeye gönlüm elvermemişti, kimbilir belki canlanırlar diye. Sakızlar canlandı, ipekler çimlendi. )![]() Canlanan sakızım ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Balkonuma yeni katılan sakızlar. Şu an biraz sarılar ama umarım tutacaklar ve balkonum bu sene sakız cenneti olacak ![]() Ortadakiler Vahip ağabeyden gelenler, en sağdaki ise geçen sene Güler hanımın bahçesindeki mini toplantının hatırası ![]() Ve üçü bir arada sardunya, şebboy ve petunya ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Balkon kenarı saksılarına diktiğim sakızların tutmama ihtimaline karşı yedeklenmiş sakız saksısı Sanırım bu eflatun açıyor.![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Ve sardunyalardan son olarak dondukları için dipten budadığım, küllerinden doğan normal sardunyalarım. Biraz kenara sıkışmışlar. ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Balkon kenarı saksılarımıza devam edelim. Kedi tırnağı diktiğim saksılar, sanırım araya başka tohum mda karışmış. Ne olduğunu bilmiyorum. ![]() Bu saksıda da kedi tırnağı var biraz sık ekmişim sanırım. Yanında da kırmızı açan bir çiçek var yoğunlaşınca çok güzel oluyor. Teşekkur ederim Vahip ağabey. ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkur ederim sevgili Karadeniz37. Bende çok üzülmüştüm çiçeklerim donunca ama sağolsunlar beni tekrar güldürdüler. Çiçekler de insanın çocukları gibi, birine bişey olsa uykularım kaçıyor. ![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Alıntı:
![]() |