![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
Bugünkü son fotoğraf beni sinir eden sümbültebere ait. 5 aydır yaprak çıkarıyor ama çiçek nafile. Anlamadım gitti derdinden :P Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. İnat ettim açtıracağım bu çiçeği... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-06-2012
|
Merhaba bu güzel balkon için sizi kutluyorum.Bana eski balkonumu anımsattınız.Şimdi bahçeli bir evimiz var.Ama henüz böyle güzel görüntüler oluşturamadım.Ellerinize sağlık.Benim için de oturup bir kahve için. Selamlar... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
bayıldım ))
hepsi sağlıklı dolu dolu çok güzeller ) sabah kahvaltı sonrası sohbetleri bitmez keyiften bunların arasında ))aman diyeyim limona dikkat et züleyha .... benimki kocaman olmuştu .... bol da meyvesini alırdım .... fakat gövde içinde aniden beliren siyah tomurcuklar farketim .... dalın içine işliyorlar ..çıkartıp atabilmek çok zor ...sık sık kontrol et canım ... farkedilmiyorlar |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
Sevgili pasiflora ve sevgilihomeopati Guzel sozleriniz icin çok teşekkür ederim. Limonu kontrol ettim siyah tomurcuk değil ama sanırım başım kabuklu bit ile dertte. Sanırım acilen ilaçlamam gerekiyor. |
|
|
|
![]() |
|
|