![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
Vazgeçilmezlerimden biri daha " Paskalya yılbaşısı" Sürekli çiçekli olmasına bayılıyorum bu çiçeğin. Beni hiç üzmüyor. Görüldüğü gibi sabah yıkamış olmama rağmen, onun da başı tozla bela da... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Hala çiçek açmaya devam eden cyclamenimi paskalya yılbaşısının arkasına sakladım ki güneşle başı derde girmesin diye, ve yanında açmaktan bıkmayan begonyam. Begonya için Vahip beye teşekkur ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Ve dört gözle açmasını beklediğim ama beni sadece yaprak çıkarmakla ödüllendiren Atlas çiçeğim, nam-diğer kaynana dilim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiş olan Sellukam. Kendileri ölümden döndü. Ve bir tabuyu daha yıkıp temmuz sıcağında saksı değişmez kuralını rafa kaldırdı. Saksısı küçük geldiği ve kırmızı ya da örümceğin her çeşidiyle başı belada olduğu için bütün yapraklarını döktü. Yeni yeni kendine geliyor. Bu güzelliğe sahip olmamı sağlayan Sayın Ahmeter'e teşekkur ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Ülker ve sayın İsolet teşekkur ederim güzel sözleriniz için. Ben biraz doyumsuzum sanırım. Ama balkona baktıkça daha renkli olsun, daha gözalıcı olsun, bütün çiçekler nazlanmadan açsın istiyorum. Sadece yeşil renk yetmiyor insana. Sanırım ben bu kadar çok şey isteyince de çiçeklerim bana küsüyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Sardunya tutkum yeni başladı. Henüz daha çok gözalıcı değiller ama zamanla güzel çiçek açacaklar. Tabi bir saksıyı 10 kök sakız sardunya aynı anda paylaşmayı vazgeçtiklerinde ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Güler'in Manyas'daki bahçesine yaptığımız ziyaretin mirası bordo sakız. Biraz demir eksikliği var onu da saksısına paslı çivi takviyesiyle gidereceğim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Atlas çiçeğiniz çok sağlıklı görünüyor Züleyha. Ocak ayı gibi çiçek açıyor. Çiçekler genelde yaşlı yapraklardan çıkıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sakagun, çiçek açacağı zamanı iple çekiyorum ama dediğinize göre bayağı bir beklemem gerekecek sanırım. Sağlık olsun güzel büyüsün de. EVet sümbülteberlerle ilgili açtırmanın sırrını öğrenir öğrenmez paylaşacağım, şu muhteşem kokuyu bende koklamak istiyorum artık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Birkaç fotoğraf daha.... Önce yaprak güzellerim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Bir türlü adam edemediğim, kedi tırnağından başka herşeye benzeyen kedi tırnaklarım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|