![]() |
|
|
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Maşallah ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-08-2007
|
Maşallah yesin onu teyzesi,dudiciğim bence sen en güzel ve en değerli,çiçeğe sahip olmuşsun,Allah bağışlasın.sevgiler.... Düzenleyen İremsıla : 23-04-2012 saat 17:58 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-04-2012
|
Çiçeklerin rengide pek güzelmiş... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Sevgili Dudi, Maşallah Allah nazarlardan saklasın ve sağlık,huzur ve mutluluk içinde büyüsün. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Oy Oy Oy yerim o tombişi ben . ![]() Allah nazarlardan korusun.Bahtı açık olsun iNŞALLAH. ÇOCUKLAR DÜNYANIN EN GÜZEL ÇİÇEKLERİDİR. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Maaşallah tatlılığa bak. ![]() ![]() Sevgili Dudi, şimdi öyle balkonla ilgilenemiyorum demek yok. Ben ebruli gülümüzün bu seneki görüntülerini senden izleyeceğim, ona göre. ![]() Bu arada sempervivum çiçek açarken ortasını uzatmaya başlıyor. Şuradaki gibi: http://www.agaclar.net/forum/attachm...2-img_0942.jpg Yani seninkiler yavru sempervivumlar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Ebruli gülüm malesef öldü sanırım. Tek yeşil dal kaldı. Ne olacak bilmiyorum. Sanırım hastalandı; mantari hastalık ![]() Sempervivumumun yavrulaması daha hoşuma gitti ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Dudi'ciğim o ne güzel çiçek öyle nasılda güzel bakmış allah bilir mis gibi de kokuyordur o şimdi benim için de bol bol kokla o değerli çiçeğini ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2011
|
bebeğinizin ve çiçeklerinizin maşallahı var.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
|
Bize yakın olsaydınız biz onu çoktan öpüp koklamıştık ailecek bayılıyoruz bebeklere ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
En güzel çiçeğiniz de nadide bir çiçekmiş,Allah analı babalı büyütsün,Allah yüzünü hiç soldurmasın bahtı hep açık olsun.O çiçeği bir kerede benim için koklarsanız sevinirim.Sevgiler,selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2007
|
Maşallah canım benim ya. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Maşallah, maşallah harika görünüyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-02-2010
|
Turuncu çok yakışmış buna. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
En güzel cicegin nasil sevgili Dudi? Biz onuncu ayimizda ve son derece hareketli ve merakliyiz. Evde bebek varken cicek böcekle ugrasmanin zorlugunu en iyi bilenlerden biri de benim sanirim. Artik bebek arabasinda durmayinca bahceye oyun parki aldik. Bu sabah günesi görünce yarim saat o oynarken biraz ciceklerime gübreli su verip birkac cimlenen bitkiyi topraga aktardim. Yarim saat iste, sonra aglamaya basladi. Artik yarim saati bile kâr sayiyorum. Sana da kolayliklar diliyorum, minik kizina ragmen güzellikler yaratiyorsun. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-12-2011
|
Dudi, Gül konusunda uzmanlaşmışsın sanırım. Paylaştığın fotoğraf ve bilgiler için teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|