![]() |
|
![]() |
#91 |
Ağaç Dostu
|
Ablacım 3. kattayım, gel buyur. Erken gel hem gül hem de çay/kahve ikram edeyim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Benim güllerime zarar verdi arap sabunu Arap sabunlu karışıma sıvı yağ da katarsanız fıs fıs yaparken çalkalamak kaydıyla daha iyi sonuç alırsınız. Isırganlı karışım çok daha etkli üstelik gübre vazifeside görüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-03-2010
|
ısırganlı karışımı bende bekliyorum sineklerime |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Ağaç Dostu
|
Dudiciğim, maşallah buketler şahane. Ellerine sağlık. Saksıda olması çok güzel bence. Görmek istediğin her yere taşırsın. Ben balkondaki çiçeklerim açınca dayanamayıp mutfağa alıyorum. Her an güzellikleri gözümün önünde olsun diye. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Ağaç Dostu
|
Sarı sihirbaz, sihirbazlık yapmaya başlıyor :)
- Sarı güzellik - Güzelliğin içinden biri - Sihir yapmaya başlamış, en alt yapraklar beyaza dönmüş yukarı doğru beyazlaşıyor. - Pembe-bordoyu yine eklemeden edemedim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-11-2008
|
Sevgili Dudi her şey çok güzel ama güller beni büyüledi resmen. Ellerine sağlık çok güzel bakmışsın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-05-2009
|
Sevgili Dudi gülerin harika ötesi renkleri çok güzel. Ben bu renklere hastayım ama bir türlü bu renkleri elde edemedim. Aldığınızda gülleriniz açmış haldelermiydi yoksa tesadüfmü. Çok şanslısınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Ağaç Dostu
|
Hoşgeldiniz, ben size çay vereyim taze ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|