![]() |
|
|
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Muhteşem görünüyor sevgili Dudi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Evet Sevgili Sebahattin Bey kokulu tür ![]() ![]() Teşekkürler, sevgiler... Düzenleyen Dudi : 13-05-2010 saat 07:48 Neden: imla hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-03-2010
|
güllerinizin yaprakları çok parlak nasıl oluyor ki? zaten en çok sevdiğim bu gül oldu rengi süper |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Dudi, sabah sabah içim açıldı. Gülleriniz ve renkleri harika. Saksıda mı bu güller? Küpelinizin rengini merak ettim. Açtığında görmek isterim. Benim küpeli tembel, darısı başıma diyeyim. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
sevgili dudi gözüm etrafta bu gülden arıyor.Görsem hiç utanmadan isticem ![]() benim de birtane kırmızı sarmaşık gülüm var ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2009
|
Saevgili Dudi balkon bahçen çok güzel güllere hiç bir sözüm zaten yok enfesler.Bordo-pembe güle hayran oldum.MAŞALLAH.Bir sorum olacak nasıl oluyorda saksıda bu kdar güzel açan ve coşan güller yetişterebiliyorsunuz?Hepsi bakımlı ve alımlı güller.Benim de şu anda 2 tane saksıda gülüm var çok cılız ve sevimsiz duruyorlar.Bu işin sırrı nedir? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Pek özel birşey uygulamıyorum sevgili karadeniz37; budamalarını yapıyorum, gübrelerini veriyorum düzenli olarak, bitlerle savaş için de arapsabunlu su kullanıyorum. Güneş alıyorlar çok güzel başka bir şeyde yapmıyorum. Bundan sonra oturup seyretmek ve fotoğraflayıp sizinle paylaşmak kalıyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2009
|
Gübre olarak ne kullandığınızı öğrenebilir miyim? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Dudi kaçıncı kattasın canım benim gece uyku hapı içte yat balkona ziyarete geleceğim ![]() ![]() Ellerine emeğine sağlık tam bir şölen hepsi birbirinden güzel tekrar maşallahhh diyorum.. Granül verme sıklığın nedir... Yeşil böcekler var benim güllerde arap sabunlu su işe yararmı kullanımı yapılışı nasıldır? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Ablacım 3. kattayım, gel buyur. Erken gel hem gül hem de çay/kahve ikram edeyim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Benim güllerime zarar verdi arap sabunu Arap sabunlu karışıma sıvı yağ da katarsanız fıs fıs yaparken çalkalamak kaydıyla daha iyi sonuç alırsınız. Isırganlı karışım çok daha etkli üstelik gübre vazifeside görüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
ısırganlı karışımı bende bekliyorum sineklerime |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
Dudiciğim, maşallah buketler şahane. Ellerine sağlık. Saksıda olması çok güzel bence. Görmek istediğin her yere taşırsın. Ben balkondaki çiçeklerim açınca dayanamayıp mutfağa alıyorum. Her an güzellikleri gözümün önünde olsun diye. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
Sarı sihirbaz, sihirbazlık yapmaya başlıyor :)
- Sarı güzellik - Güzelliğin içinden biri - Sihir yapmaya başlamış, en alt yapraklar beyaza dönmüş yukarı doğru beyazlaşıyor. - Pembe-bordoyu yine eklemeden edemedim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|