![]() |
|
![]() |
#33 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-06-2009
|
Sevgili Ayfer, terasınızda ki her şey çok güzel de ben o meyve fidanlarınıza bayıldım. Emeğinize sağlık, meyveler sağlıkla yensin, afiyet olsun. Tenteniz de hayırlı olsun,güle güle kullanın, çok faydasını göreceksiniz. Çilek yiyen yakışıklı delikanlı da, çileklerden tatlı görünüyor, Allah bağışlasın. Sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Ağaç Dostu
|
Çok naziksiniz Bennur hanım teşekkürler. Hoşgeldiniz terasıma. Bodur elma-kiraz ve nar bu bahar Alara fidandan geldi. Sadece elmalar vardı üzerinde geldiğinde çok çiçeği vardı ama 7 adedi kaldı. Kiraz ve nar da meyve ve çiçek yoktu 2006 yılında ekilmişler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaç Dostu
|
Meyve ağaçlarına merakım çok fazla, bahçeli bir evde, ağaç tepelerinde büyüdüğüm için sanırım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Ağaç Dostu
|
stres yaşadılar sanırım
Büyük ihtimalle yer değişiminden oldu büyüyen elmalar sanırım kendini kurtarmışlardı. Kargoda da bekledi günde 1 kez çıktıkları için 1 gün geç teslim edildi. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Ayfer, Allah kısmet ederse seneye bir elma , bir kiraz fidanı edinmeyi düşünüyorum. Çiçek eçtıklarında izlemek çok keyifli olacaktır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-02-2009
|
Merhaba, Benim de sizin terasınıza benzer bir terasım var.Sabah ve öğle saatlerinde çok güneş alıyor.Akşam da ,özellikle bahar aylarında inanılmaz rüzgar alıyor.Yaptırdığınız brandadan memnun musunuz,rüzgardan nasıl etkileniyor ve maddi olarak ne kadara mal oldu , bilgi verirseniz çok sevinirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Ağaç Dostu
|
merhaba gülçiner hanım 4.5 m yana doğru genişlik 2.5 m uca doğru . kaliteli branda kumaşından yapıldı 7 yıl garanti verdiler . ortalama metresi 100 ytl toplam 1100 ytl mal oldu. Sağlam şekilde monte ettiler. memnunum. Rüzgarda sorun olmadı şimdilik. Evden uzun süre çıkacağımız zaman kapalı tutuyorum . Aşırı rüzgarda denemedim henüz ama bandırma oldukça rüzgarlıdır. Güney cephede olduğu için fazla rüzgar almıyor. Kış için de üzerine koruma yapıyorlar. Brandanın eğimi istendiği şekilde ayarlanabiliyor. tavsiye ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Ağaç Dostu
|
Ayyy çok şeker çiçek bu zıpçıktı, rengi de çok güzelmiş, keyifli seyirler. Sevgiyle kalın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-03-2009
|
vallahi sizin terası anlatıyorum arkadaşlarıma. arada bir de tahtaya vurmayı ihmal etmiyorum ama. hele pembe domatesler saksıda oluyor bal gibi dediğimde yüzlerinin aldığı şekli görmelisiniz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-05-2009
|
Ayfer hanım balkonunuz çok şeker olmuş. hele de zıpcıktılarınız mükemmel görünüyorlar. maşallah, nazar değmesin. sizlerin emeklerini gördükçe çok daha hevesleniyorum ve her akşam yeni bir çiçek dikiyorum. benimde balkonumda sümbülteberlerim, çeri domateslerim, acı biberlerim, 1 tane sardunyam, gardenyam, ve 2 tane de kamelyam var. çok iyi bakamıyorum , fazla ilgilenemiyorum ama bişeyler gayret ediyorum.işten dönünce 2 yaramaz oğlum var fırsat bulunca da çiçeklerle ilgileniyorum.... sevgilerimle, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-04-2008
|
insan emeklerinin karşılığını alınca ne kadar mutlu oluyor değil mi ? inanın baktıkça bizim içimiz açılıyor kimbilir sizler nasıl mutlu oluyorsunuzdu o ortamda... bitkilerinizin ömrü uzun olsun. sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-05-2009
|
merhabalar ayfer hanım sayfa açmıştım ilknurk nın bahçesi diye ancak yeni fotolar ekleyemedim. siteyide yakınımın vefatı dolayısıyla bugün ziyaret edebildim. inşallah en kısa sürede fotoğraf eklebileceğim. saygılarımla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Ayfer hanım, ön bahçe hayırlı olsun, çok güzel olmuş, siz oraya daha neler neler ekersiniz. Oraya bir çay-kahve köşesi şart olmuş ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Kaybettik
|
Emeklerinize sağlık sevgili Ayferaksit terasınız çok güzel.Sebze ve meyvelerinize bayıldım. Çok güzel büyümüşler. Çiçekleriniz de öyle. En güzeli de oğulcuğunuz ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Ağaç Dostu
|
Pembe domateslerim pembeleşiyor
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-05-2009
|
çok güzel emeğinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Ağaç Dostu
|
Ayfer Hanım, Yüzsüzlük etme jokerlerimden birini (bir sürü var bende ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Ağaç Dostu
|
yeni bir çiçek ektim
Cyote kaktüslerine baka baka bana da aşıladın ya ![]() Bugün iş arkadaşım bana kaktüs getirmiş 2 tane ![]() Adını bilmediğim bu çiçeği bugün ektim acaba nasıl bir bakım ister ki ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|