![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Küçük bir balkonda siz böyle neler yapmışsınız.Şu an evinizin en çok gezilecek yeri bu güzel mekan olsa gerek.Harika çiçeklerle bezemişsiniz balkonunuzu.Bu sizin hayalinizdeki güzel bahçeniz,kalbinizin güzelliği olsa gerek.Kolay gelsin kılıç. Saygılar selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Sevgili arkadaşım rüya gibi bir balkon. Yoldan geçenler bakmaya doyamıyordur. Hatta arkaya doğru bakmaya devam ettikleri için düşme, çarpma , vurma gibi tehlikeler atlatıyorlardır. Aslında belediyenin sokağın iki tarafına uyarı tabelası asması gerekir. Ben yıldızları astım ![]() Çok güzeller, ellerine , yüreğine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili arkadaşım bak biz geldik. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2009
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
5 gündür hastanede zorunlu istirahatte idim bu akşam cıkış yaptım gelirgelmez önce balkon sonra net balkon 5 günde çoşmuş ama asıl süpriz ilaç değişimi için girdiğim diyabet hemşiresi odası tropik ormanı gibi ağaçlar .net dedim kadın gülmeye başladı kargaşada avatarını sormayı unutmuşum.SEVGİLER |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
Benim için mutlulukların en güzeli, sizlerin mutluluğu. İnan içimden tüm bitki delilerine neler yapmak geliyor, ama yetişemiyorum. Not: Diyetine ve sağlığına gereken özeni gösterirsen bahçemdeki tüm pembe gece mumlarını sana yollarım, söz... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Umarımhayalimdeki küçük balkon ALLAH sağlık sıhhat verirse kocaman bahçe olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|