agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni11Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 09-07-2009, 20:05   #1
Ağaç Dostu

oceanheart's Avatar

Giriş Tarihi: 15-02-2008
Galeri: 1
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Arzu Kasapoğlu Mesajı Göster
Felicianızı görmediniz mi ayrıca kekikleriniz de var birde çimlenen bir adet clivia

Bir de çelik olarak gönderdiğiniz ismini bilmediğim bir bitki. Onun ne olduğunu söyler misiniz. Çok fazla gelişme göstermedi acaba saksısı mı küçük geliyor.

Bu sene elimde ki tohumların büyük bir çoğunluğunu çimlendirmedim Hamit Bey. Satın aldığım tohumlar da buna dahil. Apartman komple satışa çıkarıldığı için tüm kiracıların tahliye edilme ihtimali vardı. Hiç kuşkunuz olmasın onlar seneye balkonumdaki yerlerini alacaklar.
Arzu hanım feliciayı gördüm ****** ama benim gönderdiğim olduğunu düşünmemiştim, verdiğiniz habrlere sevindim doğrusu. Bahsettiğiniz fazla gelişim göstermeyen bitkinin resmini buraya yüklerseniz belki cevaplayabilirim.Clivye yi çimlendirdiğinize sevindim ben hiç denememiştim bu senede çok tohum var üzerlerinde.

oceanheart Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-07-2009, 22:27   #2
Ağaç Dostu

Vildan Sönmez's Avatar

Giriş Tarihi: 01-08-2005
Galeri: 1126
Arzu Hanım, huuuu,
evde yok galiba. Olsun biz balkonda gezinmeye devam ediyoruz. Ah bir de sulayabilsek.
Bahsettiğim maviş Hiç yoktan üç çiçek açtı..

Eklenen Resimler

Vildan Sönmez Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-07-2009, 00:50   #3
Ağaç Dostu

Arzu Kasapoğlu's Avatar

Giriş Tarihi: 11-07-2007
Galeri: 256
Yaklaşık iki hafta boyunca İstanbuldaydım Vildan Hanım. Keşke sizinle komşu olsaydık da bir yerle gidince aklımız çiçeklerimizde kalmasaydı Dünden beri çiçeklerimi toparlamakla meşkulum bir kısmı susuzluktan tamamen kurumuş

Bu arada gözünüz aydın, iki renk mavişiniz olmuş Eğer beyaz maviş hala suda ise hemen dikebilirsiniz. Ben mavileri köksüz olarak diktim kolayca kökleniyor.

Bana hediye ettiğiniz resimler için de çok teşekkürler, özellikle mavi dikenlere bayıldım. İnsan güzelliklerine hayret ediyor

Arzu Kasapoğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:16.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025