![]() |
|
![]() |
#242 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
sayın arzu hanım inan çok ğüzel olmuş ellerine sağlık bu çiçeklerinizden tohum istesen ayıp olurmu acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-05-2009
|
Elleriniz dert görmesin. Bunlar kartpostallık çiçekler. Hele mavişiniz ne kadar da çok seviyor sizi öyle aman Allah'ım!!!! Nazar değmesin... Benim de kocaman iki balkonum var ama henüz hiç bi şey yok. Yıllar, emek ve bıkmadan usanmadan sevmek gerek galiba sizin gibi bir balkona sahip olabilmek için. Güle güle keyfini çıkarın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Kızılelma, elbette tohum istemeniz ayıp olmaz ![]() Sayın mihrimah, bol çiçekli bir balkona kavuşmak için hiç de yıllarca beklemenize gerek yok. En fazla bir yıl içinde hayallerinizde ki balkona kavuşabilirsiniz. Önemli olan seçeceğiniz bitkilerin yetiştirdiğniz ortama uygun olması. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2009
|
Sevgili Arzu yeni ciciler eklemişsin.Ortancalar çok güzel.Mavisi çok hoş, kokuyor mu acaba.Kayınvalidemde pembesi var o da çok güzel.yeni resimlerini bekliyorum.Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-06-2009
|
Sevgili Arzu, ben bu zıpçıktıya bayıldım, çok şekermiş, adı da, kendi de, seneye edinileceeeek ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Arzu, Gizli bahçenize bayıldım. Hepsi birbirinden güzel. Maşallah nazar değmesin. Mavişiniz ise ayrı bir güzellikte. Bende ondan temin etmek isterim. Tam adı nedir acaba ? Buralarda hiç görmedim. Bulamazsam, sizde uygun görürseniz bir fideye talip olmak isterim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Saksıda on kadar soğan var sanırım. Sevgili zelish, ilk maviş kontenjanım doldu malesef ![]() Düzenleyen Arzu Kasapoğlu : 01-07-2009 saat 21:11 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
arzu hanım fark etmez sizde hanği tohumlar varsa olur |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Ağaç Dostu
|
Arzu Hanım balkonunuz çok güzel, daha da zenginleşmesini dilerim. Fakat benim size gönderdiğim tohum ve çeliklerden hiçbirşey göremedim oysa özellikle bee balmların hem tohumundan hem de çliğinden göndermiştim size. çok ta arsızdırlar.Benim bahçmdeki ataları muhteşem oldular ayrıca çiçekleri de salataların üzerinde çok havalı duruyor benden söylemesi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Ağaç Dostu
|
Felicianızı görmediniz mi ![]() ![]() Bir de çelik olarak gönderdiğiniz ismini bilmediğim bir bitki. Onun ne olduğunu söyler misiniz. Çok fazla gelişme göstermedi acaba saksısı mı küçük geliyor. Bu sene elimde ki tohumların büyük bir çoğunluğunu çimlendirmedim Hamit Bey. Satın aldığım tohumlar da buna dahil. Apartman komple satışa çıkarıldığı için tüm kiracıların tahliye edilme ihtimali vardı. Hiç kuşkunuz olmasın onlar seneye balkonumdaki yerlerini alacaklar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Arzu Kasapoğlu, mavilere bayıldım. Zıpçıktı ve maviş de inanılmaz. Benim zıpçıktıyı kışın sümüklüböceklerden zor kurtardım, bir kaç yaprağı var ve bir çiçek açtı. Suya oturtma işini deneyeceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#257 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benden de sevgiler ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Arzu, Gene hayran hayran baktım balkon görüntülerine. Hepsi çok sağlıklı görünüyor. Sanırım sizin oralara hala yağmur yağıyor. Ne güzel. Bitkilere yarıyordur. Biz yağmuru en son 2 ay kadar, belki daha fazla zaman önce gördük. Hava durumuna göre buraya da yağacakmış. Bekliyoruz ![]() Bu arada benim ''mavi papatya'' ile ilgili satıcısından edindiğim yeni bilgiye göre zamanla çalı halini alırmış. Yani benim peşine düştüğüm bitki büyük ihtimal Ferda Hanımın ve sizin yetiştirdiğiniz felicia. Satıcı unutmazsa bu Cuma, olmadı önümüzdeki hafta Salı günü fide getirecek. Sevgili İklimsiz sağolsun artık benim de mavişim var ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Ağaç Dostu
|
Çok şükür burada yağmurdan yana bir sıkıntımız yok. Yağmur suyu çiçeklerimize çok iyi geliyor, özelliklede maviş ve zıpçıktıya ![]() Felicia çok güzel bir çiçek. Eğer kasımpatınız varsa sonbaharda feliciayla güzel bir renk kombinasyonu oluşturacaktır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Ağaç Dostu
|
Arzu Hanım bu gün eve gelirken bir bahçede saksıya ekili maviş gördüm. Sahibine her gün bu çiçeğe bakıyorum bu ne, nasıl çoğaltılıyor diye sordum, Zeki kadınmış, anladı tabii. Önce kıyamadı filan, maviden cılız bir dal verdi. Ayaküstü sohbette bende sardunya olduğunu öğrendi sen de bana sardunya verirsin dedi .Anlaştık, derken arkamdan seslendi, bir de beyazı varmış, yerini sevmemiş. Ondan iki dal koparttı. Daha büyük ama biraz pörsümüş. Küçük mavileri hemen ektim. Beyazın soluk dallarını suya koydum. Siz tecrübelisiniz, suda köklenir mi ? Çelikten çoğalttığınızı okumuştum. (O tanımadığım hanıma küçük bir saksı sardunya ekip, bahçesine bırakmak şart oldu.) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Ağaç Dostu
|
Yaklaşık iki hafta boyunca İstanbuldaydım Vildan Hanım. Keşke sizinle komşu olsaydık da bir yerle gidince aklımız çiçeklerimizde kalmasaydı ![]() ![]() Bu arada gözünüz aydın, iki renk mavişiniz olmuş ![]() Bana hediye ettiğiniz resimler için de çok teşekkürler, özellikle mavi dikenlere bayıldım. İnsan güzelliklerine hayret ediyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Ağaç Dostu
|
Arzu Hanım buralarda yoktunuz, ilk işiniz bu linke göz atmak olsun, son sayfalarda Yeşim Hanım'dan inanılmaz güzel şeyler var. http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=1545 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|