![]() |
|
![]() |
#121 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-03-2009
|
küpe çiçekleri
arzu hanım , ellerinize sağlık. pek sağlıklı görünüyorlar. annemin en sevdiği çiçek küpeli olduğundan hediye olarak kocaman bir küpeli aldım ama ikimiz de bakımı konusunda zır cahiliz. rica etsem bizim için çok kısa bakımını anlatabilir misiniz? zira yapraklarını döküp kurudukça biz de pek üzülüyoruz. ilginize şimdidem teşekkürler. selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın nimbus, Balkonum küpe çiçeği yetiştirmeye çok uygun. Aslında sağlıklı olmalarının bence birinci nedeni bu. Küpe çiçeğinizi direk güneş ışığı almayan aydınlık bir yere koyun. Toprağı tam kurumadan da sulayın. Mutlaka bitki besini verin büyümesine ve çiçeklenmesine yardımcı oluyor. Bir de ben çiçeklerime çay suyu veriyorum. Forumda arkadaşlar pekmezden de bahsetmişti.Ben denemedim ama uygulayan herkes çok memnun. Umarım yardımcı olabilmişimdir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-03-2009
|
arzu hanım, çok teşekkür ederim. hemen hızlıca bir kür uygulayalım dediklerinize uyarak. aslında bizim balkonumuz aşırı güneşli, umarım fazla güneşten yakmayız. yine de saksısını büyütüp köyden kaliteli toprak ve gübre temini ile işe başlayalım, öyle demişsiniz bir mesajınızda. dediğiniz gibi çay suyunu ve bitki besinlerini de uygulamaylım. tekrar teşekkürler ilginize. selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Ağaç Dostu
|
Balkonunuz çok güzel olmuş. Çiçekdürbünü -kaleideskop- gibi renkgarek. ![]() Tohumdan çiçek yetiştirenlere her zaman hayranım. Benim aldığım akçağaçların yaprakları iki boy çıktı -eğer başka etken yoksa ![]() Küpeler, sardunyalar, hepsi harika. Beyaz ortanca böyle de güzel olmuş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sevgili sabah. Akçaağacımın yaprakları bana geldiği ilk günden beri hemen hemen hep bu boylarda açtı. İki gün önce Trabzon'da fidanlıkta gördüğüm akçaağacın yaprakları da küçüktü. Sizinkilerin türleri dediğiniz gibi birbirinden farklı olabilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Ağaç Dostu
|
Anaaa ben bu başlığı nasıl farketmedim ya. Seminerdeyken açılmış olmasa kesin ilk günden görürdüm. Arzu hanım balkonda böyle harikalar yaratmak zor olsa gerek çabalarınızın karşılığını gayet güzel almışsınız. Ellerinize emeğinize sağlık. Darısı başıma ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Ağaç Dostu
|
Arzu'cum senin gazanian yok galiba. Sever misin bilmem ama oldukça gösterişli bir çiçek. Tohum alabilirsem sana mutlaka göndermek isterim. Balkonun bir köşesini şenlendirsinler. Kedicik de bakar durur ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Ağaç Dostu
|
Arzu Coyote' ye gitmeye karar verirse mecburen benim olduğum yerden geçecek. Haberim olursa seve seve eşlik ederim, çok da güzel olur aslında. Vildan hanım, başlığa adını veren şahane balkon Sürmene' de ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler İklimsiz. Yani: 'Of ,Sürmene, Araklı, Biz geldik Trabzon'a' ......... Karadeniz'e selam.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Ağaç Dostu
|
Evet 2007 ve 2008 de iki kez. Bu yıl kısmet olmayacak sanırım., 2007 de (yale) Levent Yazıcı ile buluşmuştuk. Kendisini anmış olalım böylece. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-03-2008
|
Bu bölümü bende geç de olsa yakaladım.Rengarenk ve güzel çiçekler çok harika görünüyor. Baktıkça insanın içi açılıyor. Emeğinize sağlık. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-05-2009
|
merhabalar arzu hanım. Siz Sürmene demi yaşıyorsunuz. kusura bakmayın direk sordum ama. Trabzon sürmene. ben de Çamburnunda çalışıyorum.. selamlar.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|