![]() |
|
![]() |
#391 | |
Ağaç Dostu
|
Arzu Hanım bu dediğiniz çok mantıklı. Ben bozulmasınlar diye hiç birinin saksısını, toprağını değiştirmemiştim. Şu anda yaşayan ise bardak kadar poşette olduğu için saksısını değiştirip evden toprağa ektiğim fide. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-10-2009
|
Arzu hanım çiçekleriniz çok hoşuma gitti.umarım bende böyle sağlıklı bitkiler yetiştirebilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Arzu Kasapoğlu , cennetten bir köşeye sahip olduğunuzu yeni fark ettim . 40 sayfadan 12 sinden bu kanaate vardım . Bu muhteşem görüntüler için sağ olun . Bol çiçekli , ( küllenmesiz , beyaz kelebeksiz , mühendis tırtılsız ve salyagozsuz ) günler dilerim . Sevgiler . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkürler sevgili Barçman :9 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2009
|
Emeğinize sağlık Ne kadar çok güzelliğin hayat bulmasına sebep olmuşsunuz.Hayran kaldım tebrikler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Merhaba Arzu hanım, Ben yeni üyeyim ve gizli bahçenizde gezindim durdum,nefesim tutuldu. Kutlarım, gerçekten kıskanılacak güzellikte. Yalnız yola bir uyarı levhası takması gerekecek yetkililerin; "Dikkat! GİZLİ BAHÇE" ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Ağaç Dostu
|
Yaklaşık üç ay önce resimdeki iki küpe çiçeğine tozlaşma yaptım ve aşağıdaki siyah iri tohumu elde ettim. Tohum kapsülü iyice kuruyunca içindeki tohumları çıkarıp ekeceğim. Benim için heyecanlı bir bekleyiş olacak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Maşallah sevgili arzu,imrenerek bakıyorum bigün benmde olur işallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-06-2009
|
![]() Sn. Arzu Kasapoğlu Ne harika şeyler bunlar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili arzu, çok teşekkür ederim denemek isterim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-03-2009
|
Bayıldım küpelilere hepsi birbirnden güzel emeğinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-02-2009
|
Sevgili Arzu, Muhteşem ötesi bir balkon. Çiçeklerinle her daim mutlu ve sağlıkla kalasın. Sardunyalar ve küpeliler bir harika. Geçen sene beyaz bir küpe çiçeğim vardı. Beyaz sinek yüzünden kaybettim. Balkonum inanılmaz güneş alıyor. Malum Ankara sıcakları çok yakıcı. Senin balkonunda bu kadar çiçek varken nasıl bu kadar sağlıklılar çok merak ettim. Hiç böceklenip birbirine geçmiyor mu? Sevgiyle kal... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Ağaç Dostu
|
SEvgili Dağ çiği teşekkür ederim ![]() SEvgili Deniz90, çiçeklerimden her türlü zararlı eksik olmuyor diyebilirim. Sırf bu yüzden bazen hiç istemeden derin budamalar yapmak zorunda kalıyorum. İlaçlıyorum da ama çiçek sayısı çok olunca böceklerle mücadele etmekte zor oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|