![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2009
|
mandalina / balkon
Hafta sonu ve akşamları ilgilenebiliyorum balkonumla.Balkonum biraz geniş olduğu için galiba biraz şanslıyım.Domates,biber,çilek,salatalık ve çeşit çeş,t çiçek bakıyorum balkonumda.Resimlerini paylaşmak istedim bakalım beğenilecekmi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Bunlarda devamı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Bunlarda balkonumda yaşayan aile... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Siz oranın balkon olduğundan emin misiniz?? ![]() Neredeyse benim teras kadar var yahu. ![]() Tavuklar ne güzel maşallah. Sabahları taze yumurta,taze domates,taze biber,hemen menemen yapılır. Birde bodur tip inek alırsanız,tereyağıda ordan gelir. Elinize sağlık çok güzel olmuş,paylaşım için teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Uğur bey, dedim ya biraz büyük bi balkon terasta denebilir ******.Bu arada tavuğum gurk ve yavrularına bakıyo o yüzden yumurta yapmıyor.Ama bu tavuğum hergün maşallah takır takır yumurtluyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-02-2009
|
Sn. mandalina; Balkonunuz harika. Hatta balkon değil bahçe olmuş ![]() ![]() Bitkilerin canlılığı ise, verdiğiniz emeğin en güzel göstergesi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
******* bahçe balkonunuz çok güzel balkon denemez çünkü. Özellikle sardunyalara bayıldım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Bu güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.Bu arada Vildan hn siz hangilerine canan diyorsunu.Cam kenarında olanlaramı canan diyorsunuz.Eğer onlarsa ben annemde öğrendiğim ismi söyliyim biraz gülün onlara annem kokoş diyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Balkon mu dediniz? Yok canım şaka yapıyorsunuz sanırım ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Koyu yeşil'in dediği gibi, canan, ceylen aynı işte. Ben ta çocukluğumdan sevdiğim bu bitkiyi canan diye bildim, ceylan diyemiyorum.... Annenize selamlar. Çok yakışmış kokoş adı da.. Düzenleyen Vildan Sönmez : 19-02-2010 saat 13:36 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler memet58.Maalesef gübreye pazar veriyorum.Hiç denemedim tavukların gübresini kullanmayı... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
|
gübrelerinin içine yem falanda karışıyor bir sorun olmazmı... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Sayın mandalina:sulu şerbet şeklinde yapıp, sineklik teli ile süzer öyle kullanırsanız, gübreyi kullanır, elekte kalan tohumlarıda ufak bir kasada çimlendirip yeşillik olarak verebilirsiniz.Kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler ismet bey. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Bahar gelsede tekrardan güzel balkonuma kavuşsam.Bugünde hava bir harika biran önce başlamak istiyorum sebze-çiçek işlerine. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Maşallah Allah nazardan saklasın.. Balkon değil orası çiftlik maşallah. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2012
|
Tavuklarınız ve civcivleriniz çok tatlılar. Maşallah. Resimlerinizi sabınsızlıkla bekliyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|