![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Fatih, ‘’ 8’’carnosa krinkle var mı? nasıl gelişiyor bende var da ne oluyor ne de ölüyor. Serpens'in gözünü seveyim. Listemi ileteceğim geç cevap verdim ama kusura bakma. Ben istediklerini diatomite mi toprağa mı dikeyim? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Carnosa crinkle 8 var diatomitte. Şimdilerde yeni yaprak çıkartmaya çalışıyor. Diğerlerine göre biraz daha geç büyüyor Yavaşta olsa gelişiyor benim kızım Bugün çok yoğundum hiç ilgilenemedim yarın fotoğraflarım ![]() Toprakta olsun(Fungi diatomitte olabilir.) ya da köklenmeye almadıysan ablacım yük olmak istemem köksüz de gönderebilirsin. Yarasa gübresinin olumlu ertkilerini görünce toprakta büyütüp diatomite yedeklemeyi düünüyorum. Elimdeki topraklıları bu düşünceyle yetiştiriyorum. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Çiçeğine bayıldığım diğer bir tür : hoya verticillata. ![]() Hoya excavata: Yapraklar gayet sağlıklı.Kullandığım gübrenin etkisiyle çok sert yaprak yapıları.Tüm topraktaki hoyalarda bu sertlik mevcut. ![]() Hoya chinghungensis: sıcaklarla yavaşlamıştı gelişimi ama şimdi bir hızlanma var. ![]() Hoya pub. red button: Gelişimi çok güzel tüm pub. türleri gibi. ![]() Hoya bilobata: sıcaklar nedeniyle iki sürgün kurudu şimdi sağlıklı bir sürgünümüz var.Sağda da keriinin son yaprağı.Malesef gövdeden çürüdü. Kökler o kadar güzeldi ki gövde çürüdü bu sefer.Diğer keriiminde gövdesinden çürüdüğü için kaybetmiştim. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|