![]() |
|
![]() |
#903 |
Ağaç Dostu
|
Anlayamadığım bir nedenle H. excavata Diatomitte bulunduğu kısımdan çürümeye başladı.Çürüyen kısmı temizledim toprağa geçirdim.Çürüme kısmen durdu sayılır.Kısa sürede kurtarırım inşallah.Çok istediğim bir tür. Gelelim diğerlerine ![]() Hoya carnosa variegata: ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-03-2010
|
Fatih'cim, Maşallah nazar değmesin çok ama çok güzeller ellerine sağlık. Resim çekimlerinde harika ötesi konuşturuyor bu güzelleri. Kutlarım seni, büyük bir başarı sergiliyorsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Ağaç Dostu
|
Hoya shepherdii: Köklerindeki toprağı temizleyip topraksız ortama geçirdim.Uygulamam gereken iki hafta kadar iki günde bir yıkamam gerekiyordu.Gerekenler yapıldı.İlk yaprak gelişmeye devam ediyor.Bakalım nereye kadar uzayacak yaprak.Çiçek tomurcuğunda hareketlenmeler var.Şu sıralar yerinden kıpırdatmamaya özen gösteriyorum. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fatih'cim, maşallah çok güzel gidiyor hoya grubun. Diatomitteki başarını taktir ediyorum, bu yaz çiçek açanlar olacakmı? hoya shepherdideki çiçek sapını çok merak ediyorum durumu nasıl? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#908 |
Ağaç Dostu
|
Hoya bella: Yaz günlerinde sıkıntı yaşayacağım tek tür sanıyorum.Bu nedenle gelişen sürgünün birini-canım acısada- kesip topraksız ortama aktardım.Kısa sürede kendine geldi çelik ve gelişim kaldığı yerden devam ediyor.Sanıyorum bir kısmı daha bu yöntemle aktaracağım. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#909 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bu yaz inşallah Hoya Carnosa'dan bekliyorum gelişim gayet güzel.Resimlerinide ekleyeyim bu arada ![]() ![]() ![]() ![]() Sürgün resimlerini bulamadım.Uzayan sürgün resmini çekmiştim bulamadım.O yarına kaldı artık ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Fatih G. vatteri diken yapısı cok güzel degişik geldi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#911 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2010
|
Fatih'cim çok güzeller hepside...hele millilere bayıldım...ellerine sağlık...Tabii bir de o güzel yüreğine...sevgilerimle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#914 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili fatih ellerine saglık hepsi çok güzeller paskalya bir harika.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-01-2011
|
fatih'cim çiçeklerin harika gelişmiş anca gördüm bende bi süre yoktum. haa bu arada benim kaktüslerde kıvradı. 5 yıldır baktığım bebek bu sene ilk açıyor sonunda. birazdan yeni saksılar alıp fotolayacağım bende ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
Ağaç Dostu
|
Bugün çok çok mutlu olduğum nadir günlerden biriydi.Sabah her zamanki sabahtan farklıydı bu gün nedenini okuldan gelince anladım ![]() ![]() Hele birde paketin içindekileri gördükçe çok daha bir mutlu oldum.Ancak aklımda hiçbir bilgi kalmadı hepsi uçtu gittiii... Saksılar yerleştirildi başlandı incelenmeye birde ne görülsün! Ablamın gözünden bile kaçan bir çıkıntı benim gözüme ilişti ![]() Kendileri Hoya lacunosa'nın tomurcuğu ![]() Ve karşınızda tomurcuk Lacunosa ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Ağaç Dostu
|
Umarım Anneleri kadar çok çiçek açar. Harbi benim için büyük süpriz oldu ![]() Teşekkürler Fatih'cim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#920 |
Ağaç Dostu
|
Güzel günlerde büyüt Fatih'cim, Türlerinde sen de Türkiye'de Hoya Koleksiyonerleri arasında ilk sıralarda yer almaya başladın bence. Topraksız ortamda çok başarılısın, kutluyorum canım. Bu sene senin pıtırcıklarının da pıtladığını izleyeceğiz gibi geliyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Ağaç Dostu
|
Hoya Ruthie (MM x ariadna) En sevdiklerimin arasına yerleşti bile.En kısa sürede gelişmesini istiyorum.Önce güzel dallanma istiyorum çiçeği büyüyünce görsekte olur ![]() Hoya Ruthie (MM x ariadna) ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Ağaç Dostu
|
Maşallah diyeyimde Nazar değmesin ![]() ellerine sağlık çok güzel gözüküyorlar. Hoya shepherdi ve lacunosa dan çiçek bekliyoruz sakın sulama aralığında şaşma olmasın ona göre ![]() Kutlarım seni çok iyi ilgileniyorsun, bu arada derslerini ihmal etme diye başka hoya yok sana ona göre. Karneni yine öyle 1. dönem ki gibi görmek isteriz... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|