![]() |
|
|
|
#882 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Fatih ellerine saglık çok güzeller hepsi... |
|
|
|
|
|
#883 |
|
Ağaç Dostu
|
Hayırlı olsun. Mini serada bulunan Hoya excavata çeliğini ip veya lastikle sabitlemek için mi kullandınız. Eğer lastikse her ihtimale karşı lastik kullanmamanızı öneririm. Lastik nemden ve tabanındaki sudan etkilenebilir. |
|
|
|
|
|
#892 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Mihanovichii'yi yeni almıştım.Diğer ikiside tomurcuklanmaya başladı.Çok ucuz(3,90 sanıyorum) bulunca kaçırmak istemediğim için birkaç ay önce almıştım Bir ümit belki değişik bir renk açar diye N. scopa aşılı kaktüslerden biri geçen yıl açmaya niyetledi açmadı.Bu yıl biraz kararlı ![]() |
|
|
|
|
|
#894 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Bu ne güzellik valla beyaz çiçekli olan kaktüs harika görünüyor maşallah elinize saglık paskalyalar ne durumda |
|
|
|
|
|
#899 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-08-2010
|
Merhaba Fatihcim.Uzun zaman oldu ilgilenemedim bir türlü,ama bu arada baya güzel işler yapmışsın ellerine sağlık.Hele o milliler var ya muhteşem olmuş ellerin dert görmesin,bende arıyorum uzun zamandır nerde bulabilirim bilgin varmı acaba ? Beni bilgilendirirsen sevinirim.Teşekkürler.Bu arada karnende çiçeklerin gibi mutluluk verici başarılarının devamını dilerim. |
|
|
|
|
|
#900 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkürler yorumlarınız için. Gürkan abi,E. milliileri bu hafta pazarda gördüm.29 Ekim Bulvarı'nda kurulan büyük pazarın çıkışında.Tam karşısında açık alanda da güzel çiçekler oluyor.Saksılı 4 lira tüplü 2 liraydı.Sadece kırmızısı vardı. |
|
|
|
![]() |
|
|