![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-03-2010
|
Fatih'ciğim, çelikleri ekerken bana çiçek vermediniz yeni sahiplerinize verin diyorum ) Nihayetinde Sevgili Gülşen'e ektiğim bella çiçek sapı çıkarttı görmedinmi yoksa benim sayfama geçenlerde misafir gelmişti.Umarım bunlarda öyle olur, beni çiçeksizde mutlu ediyorlar. Tembihli gidiyor Prensesler yeni sahiplerine çiçek açmazsanız sizi göndermem diyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-01-2011
|
merhabalar bende çiçeklerinizi,çiçekler üzerindeki gelişim konusundaki ustalıgınızıı devamlı takip edenlerdenim.buradaki sihirli parmaklardan biride sizsiniz çiçekleriniz sizinle çok mutlu oluyorlarki bu denli büyüümek için heveslilerrr.bol çiçekli günler diliyorum.bol bol da resim paylaşırsanız seviniriz. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Abiciğim,değerli hocam inanın çok sevindirdi ziyaretiniz.Gerçektende başardım bu soğuğa rağmen.Menekşe sıcak sever dediler onları soğuğa alıştırdım,kaktüsler donar dediler onlarıda alıştırdım.En son hoyalar kalmıştı şimdi onlarda alıştılar. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Buda Asiye'm ![]() Geldiğinde üç yaprağı vardı ikisi de oluşmaya başlamıştı.Pet bardağa diktim ve güzelce onu doldurmasını bekledim.Doldurduktan sonra saksıya aldım.Saksı seçimini bilerek küçük yaptım.Küçük saksılarda çok hoş duruyorlar.Birde kardeşi var.Onuda çok sevdiğim bir arkadaşım göndermişti. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|