![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Maşallah Fatihcim hem çiçeklerine hem de mubişlerine... Ama orkidelere ayrı bayıldım. Benimkiler hala uykuda, ne tomurcuk ne yaprak ne de bir çiçek sapı bir şey yok Yaptığın özel bir şey var mı onlar için ben de uygulayayım. Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
abla ben hoyalarda kullandığım besinden veriyorum orkidelerede. Tek bir markaya bağlı kalmadan her bittiğinde farklı markaların ürünlerini alıyorum. Orkide besini kullanıyorum hoyalara bazen normal bazense besinli su ile suluyorum. Güneşi hoyalarla aynı seviyede alıyor. Çiçeklerimin bulunduğu odanın camı buzlu cam olduğu için ışık istediğim gibi geliyor orkidelere. Bunlarda benim diğerleri =)) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bir tane mum çiçeğim var o da geçen eylülde bi 10cm boylandı ondan beri kıpırdamıyor. Toprağı Kars'tan köstebeklerin çıkarttığı topraktandı. Killi ama çabuk kuruyan bir toprak. Sevdiğini söyleyebilirim çiçeğimin o toprağı. Saksı değiştireyim mi bu ara ne dersin? |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Abla saksı çeliğe göre küçükse değiştirebilirsin ama dönem geliyor uyanacaklar hepsi de. Dinlensinler abla bu nedenle değişim yapma abla istersen. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İnşallah açarlar benimkiler de. |