![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Diğer nedende besin istekleri ve saksı boyutları. Saksı ideal boyuttaysa ve besin ihtiyaçları karşılanıyorsa açmamak için başka hiç bir nedeni yok ![]() Örneğin benim 3 hoya carnosayı tek kare saksıda birleştirdim. Yer darlığından böyle yaptım ve sanırım kökler saksıyı sardı ve çiçeklenmeye başladılar. Besin desteklerinide yapıyorum keyifleri yerine geldi hepsinin. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Fatih / Balkon
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yarasa gübresini ayda bir kez uyguluyorum. Sıvı besini ise diatomitteki hoyalarımda her sulamada kullanıyordum. Ama topraktaki bitkilerde de kullandığım oluyor sıvı besini. İki haftada bir ya da ayda bir kez kullanıyorum onlarda da. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Sevgili Fatih, bahsi geçen Japon gülünüze ve Plumerianıza maaşallah, hepsine maaşallah aslında. Plumerianın çiçeği ne kadar da zarif. Ruj çiçeği de çok ilginç, sarmaşık gibi ama aynı zamanda kohleriayı ve hafiften aslanağzını andırıyor çiçekleri. Tömürcek önce Allah'a, sonra size emanet. Okula siz getirip götürürsünüz artık, yol iz bilmez oralarda bit kadar çocuk, zebil olmasın oralarda. Hadi bakayım, uslu uslu el elele tutuşup okula gidin, dışarıdan satılan bir şey alıp yemeyin, simittir, leblebi tozu filan Adam elini yıkadı mı bakalım, değil mi?![]() |
|
|
|
|
|
#12 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Tömürcek artık bana emanet. Kardeşim gibi hiç ayrı değil benim gözümde. Yaşıt olmanın verdiği bir ayrıcalıkta var tabi ki ve bu bana daha iyi hissettiriyor. Hani arkadaştan öte kardeş gibi Tömürcek artık bana. Zaten hep öyleydi. ![]() Açıkça söylemek gerekirse şu yaşıma geldim hala bunları düşünürüm: Alıntı:
|
||
|
|
|
![]() |
|
|