![]() |
|
![]() |
#121 |
Ağaç Dostu
|
En son olarak Silver pink ve Lacunosam. Silverpink;üzerinde 6 adet sürgünle büyümeye çalışıyoruz.İnşallah dallanıp güzelce çiçek açacağız ![]() Lacunosa;üzerinde 4 adet sürgünümüz var 3 sürgünümüz uzarken diğer tek sürgünümüz yavaş yavaş ilerliyor.Bu sürgünün çiçek olabileceğini düşünüyorum ancak olmayacak.Belki olabilirde ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-04-2008
|
Canımsın sen benim canım arkadaşım okuyunca çok sevindim yaa.. Zarifem de ünlü oldu artık. Güle güle büyüt cancağızım. Çiçeklerini de gör inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Ağaç Dostu
|
Menekşeden sonra hoyacı da yapacaksınız beni ![]() Fatih'cim nereden alıyorsun bunları? Not: Yaprak bitleri ortak sorun, ev yapımı ilaçlarla çözemedim ben. Neemazal oldukça etkili. Köpeğim olduğu için zehirli ilaç kullanamıyorum. Düzenleyen maki01 : 24-07-2009 saat 23:59 Neden: Ek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Maki ben bunların hepsini bu sitedeki mumseverlerden edindim. Sadece Mumçiçeği arayanlar bölümüne bir msjla işimi görüyorum.Menekşeler ve mumlar ikisini dengeliyor ![]() Nasıl picassolar önce beyaz ardından pembe sonra beyaz yeşil oluyor,aynısı hoya tri colordada gerçekleşiyor.Ancak renk değişimleri farklı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Ağaç Dostu
|
Evet sevgili maki, yurtdışından paul isimli bir beyden sipariş etmilerdi. rahmetli mucip abiyle beraber |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Ağaç Dostu
|
Fatihciğim o çeliği sana benim arsız mumdan gönderdim. Tabii ki açacak ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-08-2007
|
Gerçekten çiçekleriniz çok güzel.Gelişimleride süper.ben 1 tane mum çiçeği bulamazken sana herkes mum çiçeği getirmiş.En iyisi mum çiçeği getiren arkadaşlarını bana yönlendir.artık benimde bir mum çiçeğim olsun.sizin çiçeğin çeliklerinide talibim.güle güle büyütün çiçeğinizi.aman nazar olmasın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-08-2009
|
benim bir mum çiçeğim vardı 10 yıl boyunca hiç açmadı ve bir gün kendime dedimki eğerki buyılda açmaz ise atacağım... ![]() nün saksının dibine çabuk değmesi gerekiyor yani önce küçük bir saksıya dikin...ve bir öneri daha çiçeklerinize doğum kontrol hapı atın ayda bir müthiş oluyorlar ben şahsen denedim..... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Seneye budama yapacak olursam seve seve çelik gönderirim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili Nur_Sen,ben doğum kont. hapını bir kaç bitkimde denedim gerçektende etkisi çok fazla ve kullandıktan bir kaç gün sonra hemen etki ediyor.Ancak önce coşturup sonra bitkiye zarar veriyor.Birçok denemem de karşılaştım bu sorunla.Çiçeğim coşuyor ve aradan zaman geçtikten sonra çürüyordu.Ben onun yerine yumurta suyu ve kabuğunu kullanıyorum. Çiçek konusuna gelince bence de küçük saksı kullanımı çok uygun.Benim kilerin hepssi küçük saksıda ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Maki ben onu sazdan yaptım(burda saz derler ama adını bilmiiyorum).Hafif olduğundan taşımakta sorun yok ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|