![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-08-2010
|
Merhaba Fatihcim.Uzun zaman oldu ilgilenemedim bir türlü,ama bu arada baya güzel işler yapmışsın ellerine sağlık.Hele o milliler var ya muhteşem olmuş ellerin dert görmesin,bende arıyorum uzun zamandır nerde bulabilirim bilgin varmı acaba ? Beni bilgilendirirsen sevinirim.Teşekkürler.Bu arada karnende çiçeklerin gibi mutluluk verici başarılarının devamını dilerim. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkürler yorumlarınız için. Gürkan abi,E. milliileri bu hafta pazarda gördüm.29 Ekim Bulvarı'nda kurulan büyük pazarın çıkışında.Tam karşısında açık alanda da güzel çiçekler oluyor.Saksılı 4 lira tüplü 2 liraydı.Sadece kırmızısı vardı. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-03-2010
|
Fatih'cim, Maşallah nazar değmesin çok ama çok güzeller ellerine sağlık. Resim çekimlerinde harika ötesi konuşturuyor bu güzelleri. Kutlarım seni, büyük bir başarı sergiliyorsun. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Fatih G. vatteri diken yapısı cok güzel degişik geldi kaktüslerde ince sık diken yerine sert dikenler daha hoş geliyor bana . güle güle büyüt |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2010
|
Fatih'cim çok güzeller hepside...hele millilere bayıldım...ellerine sağlık...Tabii bir de o güzel yüreğine...sevgilerimle... |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili fatih ellerine saglık hepsi çok güzeller paskalya bir harika.... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-01-2011
|
fatih'cim çiçeklerin harika gelişmiş anca gördüm bende bi süre yoktum. haa bu arada benim kaktüslerde kıvradı. 5 yıldır baktığım bebek bu sene ilk açıyor sonunda. birazdan yeni saksılar alıp fotolayacağım bende ![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
yardımmmm :(
fatih, bahsettiğim kaktüsün fotosu altta ne adı belli nede nasıl bulacağım bu kaktüse vuruldum resmennn |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Burası Orman Müdürlüğünün önündeki İstiklal Eczanesi midir? Evet orasıymış zaten yazılmış acele etmeseymişim :P Bu arada denizlili forum arkadaşlarımla tanıştığıma memnun oldum hemşerilerim. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
ben uzayıp gidenleride çok seviyorum bi başka gösterişleri oluyor. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
bu arada kaktüslerin fotoğraflarını cektim açaçağım bi sayfa ama yükleyemiyorum ya boyutlarını küçültemedim |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Aaaa istiklalde ki orman mdr.karşısındaki eczane değilmi burası ? Ben istedim ama veremem dedi ordaki arkadaş ![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
evet gürkan bey istiklal eczanesi. eczacı dediki '' eğer bir dal kırarsam hem benimki hemde sana verdiğim sene boyu küser'' nekadar doğru bende bilmiyorum teyzem o kaktüsü anlata anlata bitirememişti kalktım gittim ta oralara. gitmez olaydım. vuruldum resmen kaktüsü görünce, bi hamlede uzanıp kırıp kaçmayı bile düşünmedim değil hani. |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Ağaç Dostu
|
Yok öyle birşey. Bütün bitkilerden çelik veya yavruları alınınca küsmüyorlarda, kendisininki mi küsüyormuş? Sizi savuşturmak için söylemiş. Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Vallahi Fatih,kendimi zor tutuyorum bir gün çıkıp geleceğim,kendimi kaybetmiş durumdayım,gözlerim kocaman kocaman açıldı.Ama hiç şansın yok.. ) Yakında çete olarak baskına gelebiliriz haa... ) Sınavların bitsinde bir gün rahatsız edceğim seni......Talan edelim senin orayı....![]() Sınavda başarılar dilerim,Allah yardımcın olsun....( amin ) |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
hımm... bende öyle tahmin ettimde, işte ses edemiyoruz. indirivercem camını aşşa )))) |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
üçüde birbirinden güzeller maşallah, darısı başımıza... bu arada kurumuş çiçek var sanırım camın aşağısında, oraya düştülermi yoksa özelliklemi koydun? |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Ne de güzel olmuşlar,bıcır bıcır... ![]() |
|