![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Missmenas,Hatice Tarhan,PlentyPlant,Nesli6,Aysahay ve Yeşillim, yorumlarınız,iyi dilekleriniz için hepinize ayr ayrı teşekkürler... Ben elimden geldiğince çiçeklerime zaman ayırıyorum.Umuyorum istediğim bölümü buradan kazanırım yoksa benim taşınmam sorunlu olur ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Ben yanlış anladım galiba. Kimseyi yargılamadan ve "haddim olmadığını" belirterek (anlaşılan o ki, öyle zannederek) samimi, içten bir not düşmek istemiştim sadece. Konu sapması nedeniyle Sayın Fatih'ten özür dileyerek çekiliyorum. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-01-2011
|
hayırlı olsun fatihcim yeni bebişlerin ) yaşı uzun, bol çiçekli olsunlar.... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-01-2011
|
ooo.. fatihcim döktürmüşsünüz yine maşallah.. fotoğraflarını tek tek sanki kendi çiçeklerimmiş gibi sevinçle baktım inceledim amaaaaa... son fotoğrafı görünce sankim biri kulağıma fısıldadı. "masayı kucakla gel...masayı kucakla, al getirkoy başucuna..." 41 kere maşallah ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Mammillaria microhelia
Bu gün açmış ben evde yokken.Geldiğimde yenileri yerlerine yerleştirirken farkettim.hemen çektim.Beyaz tonlarında çok güzel umarım tek günlük bir çiçe değildir.Resimler telefonla çektim ancak bu kadar oldu çiçekli resmini makinemle çekeceğim ![]() |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Fatih ellerine saglık çok güzeller hepsi... |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Mihanovichii'yi yeni almıştım.Diğer ikiside tomurcuklanmaya başladı.Çok ucuz(3,90 sanıyorum) bulunca kaçırmak istemediğim için birkaç ay önce almıştım Bir ümit belki değişik bir renk açar diye N. scopa aşılı kaktüslerden biri geçen yıl açmaya niyetledi açmadı.Bu yıl biraz kararlı ![]() |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Bu ne güzellik valla beyaz çiçekli olan kaktüs harika görünüyor maşallah elinize saglık paskalyalar ne durumda |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|