![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2009
|
Kardeşim beyaz paskalyanın toprağını hemen değiştirdin sanırım sen ne kadar iyi desende o toprak çok eskiydi.Fotoğraftan değiştirmişsin gibi görünüyor ama yanlış görmüşsem bence hemen değiştir.Bu arada Antalya ya giderken bana da haber verirsen hem yüz yüze görüşmüş olur hem de bende fırsattan istifade seraya gitmiş olurum.. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Kardeşim malesef Antalya iptal oldu.Onun yerine kendim sipariş edeceği.Artık alıştım bu siparişlere. Aslında seraya gitsem çok daha iyi olacaktı okdar çok soru varki aklımı kurcalayan onları iletip cevaplarını iyi öğrenmek iyi olurdu.Yılbaşının toprağını geldiğinden bir gün sonra değiştirdim.Aslında o toprağıda kullanıp drenajı arttırıp toprak ekledim.Şu anda gayet sağlıklı inşallah hep böyle gider. |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Hepsinin Maşallahı var Fatih.Ellerine sağlık. Arada benin balkona da uğra, okuyup üfle, bu yıl geçti ama önümüzdeki yıla hazırlık olsun diye ![]() |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Önce bir aşağıdan üfleriz daha sonra teker teker![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2010
|
Fatih söyleyecek kelime bulamıyorum açan bütün kaktüslerin bir birinden harika... |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Gymnocalycium mihanovichii pembe çiçekli olanı açtı ama daha tam değil.Sabah yağmur vardı hava kapalıydı 3 ten sonra açıldı ama oda bu kadar açmasına yardımcı oldu. Ve birde aleo aristatanında çiçekleri güzelce açıldı ![]() |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Hadi gözün aydın Fati çok güzelmiş çiçekleri ![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Fatihcim o kaktüsün çiçeği ne kadar mikemmel ))Rengine bayıldım valla..Allah nazardan korusun )Gözümüz aydın olsun..Kılıcına gelince,ben o kılıcın kokusunu biliyorum Gerçekten çok güzel kokar..Benim yerimede kokla canım... |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Fatihciğim ortadan çıkan çiçek çubuğunun üzerinde çiçek demetleri oluyor. Her çiçek demetinden açan çiçekcik akşama doğru açıp ertesi gün sabah kapanıyor. Fotoğraf çekeceksen akşam çekmelisin. Açan her çiçeği çok kısa ömürlü oluyor fakat çok güzel kokuyor... |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|