![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2008
|
Tam bir rüya gerçekleşmiş benim rüyam.Ellerinize sağlık Erkan bey, harika bir balkon bahçeniz olsa neler yapardınız kimbilir ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |||||
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-10-2007
|
Alıntı:
Alıntı:
Biberlerim oldukca fazla oldu. Biz ve çevredekiler yemeye yetişemedi. Toplam 20-25 kök falandı fazla dikmişim galiba. Seneye 2 büyük saksı biberlikten başka yapmıyacağım. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Bana özenip benle başlayan arkadaşlar var. Onlarınki böyle olmadı. Hatta bahçesine dikip busene doğru düzgün verim alamayan tanıdıklarım var. Oysaki geçen senelerle verim alıyorlardı. Ben bu işi şuna yordum. 2 çocuğum var. Yaz aylarında evin içinde şişirme bir havuza su doldururlar ve sıkılınca terleyince buna girerler. serinlerler. O suyu ziyan olmasın diye onlara dökmemelerini söyledim. Yaklaşık 6 kova (her bi kova 20 lt.) su çıkıyor o havuzlarından bende o suyu kullanıyorum. O su kullanılmış su olduğundan verimli olmadı bahçe, O su dinlenmiş su olduğundan verimli oldu diye ben yorumluyorum. Çünkü diğer arkadaşlar çeşmeyi açtıkları gibi suladılar bahçelerini. sanırım şebeke suyunun kloru fazlaydı bu sene. Hepinize Beğendiğiniz ve Yorumladığınız için teşekkür ediyorum. |
|||||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|