![]() |
|
![]() |
#1381 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
Haklısın Vildancım benimde hiç aklımdan çıkmıyor ![]() Begonvillerin ne kadar güzel açmışlar .Bana getirdiğinden mi bunlar ? Benimkide o kadar güzel oldu ki görsen inanamazsın ,Ağaç oldu ![]() Budarsan suya koy arkadaşım köklensinler özellikle ilk aldığın tepe çeliği mutlaka tutuyor . |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1382 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2010
|
Hepsi birbirinden güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1383 | |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sedef begovilim bütün yaz dinlendi açtı. Sana getirdiğim Datça'dan Derya Hanım'ın serasından aldığım küçük fideydi sanırım. Çiçek açtı mı ? Suda köklendirmeyi, hiç denemedim, çelikleri doğrudan toprağa ekerek yeşerttim, bu defa suya koyarım. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1384 | |
Ağaç Dostu
|
Aynen Sevgili Kiraz. Yaz boyu defalarca çiçek açtı. Kışın çiçeklenmesi bitince budamayı düşünüyorum . Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1386 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Pastırma yazı gerçekten hakkını verdi .çiçekler bahar ayında gibi güzelleştiler ,Seninkilerde çok güzel olmuş Vildan'cım .Bana verdiğin aşırı uzadı .tavana erdi ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1387 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2010
|
Sayın Vildan Sönmez çiçekleriniz çok güzel bilhassa Begonviller hep hayran olduğum bir çiçeklerdir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1389 |
Ağaç Dostu
|
İstanbul anadolu yakasında güney'e bakan sahil kesimindeki bahçelerde yetişiyor genelde,bir tanede çamlıca'da görmüştüm ama yaşlıcana bir bitkiydi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1392 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan hanım, havaların iyi gitmesi bitkilerimize yaradı. Ama sizinkiler, bir başka güzel. http://www.agaclar.net/forum/attachm...1&d=1290282771 Benim balkonum ne zaman böyle olacak. Paylaşım için teşekkürler...Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1393 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili SDurul,böyle bir bahçem olsa http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=17576 terasa bu kadar sardırmazdım ben de ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1394 |
Ağaç Dostu
|
Bir aralar forumda bahçesinde görüp mesaj yazmıştım şubat ortancası için. Fahri Yardımcı anısına düzenlediğimiz yürüyüşe katılan Sevgili Satı kardeşim bunu unutmamış bir kök getirmiş. Hemen ektim. Şimdi iyice toparlandı. Teşekkürler Satı'cım, seni ve o anlamlı günü hatırlayacağım ona baktıkça. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1395 |
Kaybettik
|
Aklım begonvilde. El atmadığım bir o kaldı belki de ondandır. Sedefcimle köklendirme mesajlarınızı okudum. Arkasından pasrtırma yazında ne güzel çiçek açtılar mesajı, fotoğrafa baktım. "Ama begonvil begonya açmış dedim" ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1400 |
Ağaç Dostu
|
Sayın, Vildan Sönmez, size gelen mesajların içinde, saksı sayısı hakkında, iddialar olmuştu, bende, Clematis çeşitlerinizin, sayısını, merak ettim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1402 |
Ağaç Dostu
|
Sevgi Hanım benim favorim de bu kırmızı ve katmersiz japon Gülleri. Ayrıca bu sıcak iklim çiçeğinin Aralık ayında çiçek açması da doğrusu çok hoşuma gitti. Kırmızı ve katmerli yavru ağzı olanı çelikten yetiştirdim, sarı olanı 10 CM kadar minik bir çelik olarak Derya Hanım'ın serasından almıştım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1403 |
Ağaç Dostu
|
Sayın ykolko saksı sayısı terasta izolasyon sırasında konuşuldu 200'ün üzerindeydi. Tabi bu sabit olmuyor. Kayıplar oluyor yeniler alınıyor değişiyor yani. Örneğin evvelki yaz görümcem 25 saksı sardunya saymış, kışın çoğunu kaybetmiştim. Clematise gelince bu konuda becerikli sayılmam. Geçen yıl iki saksı almıştım, Yaşatamadım. Bu yıl almıycam diye diye 4 saksım oldu ikisi yeşil ikisi keyifsiz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1404 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Vildan Sönmez Üzüldüm Clematis'lerinize inşallah kışı firesiz geçirirsiniz, bir mavi Clematise vardı sizde, umarım yaşıyordur o ne muhteşem parlement mavisi, büyük resmini bulsam bilgisayarıma arka fon yaparım. Cennet evinizde sağlıklı,mutlu yaşam dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1405 |
Ağaç Dostu
|
Sağolun daha iyisi ve güzelleri sizlerin olsun. Masa üstü yapmak için Limon arkadaşımızın ve Adalet hanım'ın fotoğraf galerilerine ya da bahçe başlıklarına bakmanızı öneririm. En güzel clematis fotoğrafları onlarda. Düzenleyen Vildan Sönmez : 06-12-2010 saat 08:04 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1410 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Kalanşolar mutfak camına yansıyınca daha bir güzel görünüyorlar ayrıca su marulunuzu da güle güle büyütün ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|