![]() |
|
![]() |
#1083 |
Ağaç Dostu
|
Güler Hanım, seve seve, çok da memnun olurum. Bu hafta sonu Datça'ya gidecektim iptal oldu. Önümüzdeki hafta sonu Van'dayım kısmetse askerimin yanına gideceğim. İzin bir sonraki hafta gibi görünüyor. Eylül gibi yapsak arkadaşlar izinden, yazlıktan dönmüş olurlar ne dersiniz ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Vildan hanım'cığım Lalegüller harika görünüyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1094 |
Ağaç Dostu
|
Gerçekten de her akşam üzeri, her sabah işe gitmeden bu harika çiçeklerin başına koşuyorum. Bu yıl lisiler beni sevindirdi ve şaşırttı. Beyaz olan fide geçen yıldan, diğer iki tanesi bu yılın fidelerinden. Sağolsun Kamil Bey.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1096 |
Ağaç Dostu
|
Sağlık olsun da biz daha çok çiçekler yetiştiririz Sevim Hanım'cım Bu günkü lisi sizin için... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1099 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Hhaticenin verdiği fidelerden biri sarmaşık cinsi değişik bir bitki. Tutunma uzantılarının ucunda minik beyaz çiçekler açıyor. Bu bitkinin adı nedir bölümüne de ekledim. Bakalım adı neymiş ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1100 |
Ağaç Dostu
|
Sağolun Sevgili Dudi. Bu arada Dudi gülüm de (bordo beyaz olan) aldıktan sonraki ilk tomurcuğunu gösterdi ama daha çoook küçük.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1108 |
Ağaç Dostu
|
Of... Bir teras ancak bu kadar güzel olabilir. Lisiler, orkideler, iki renkli gül, duvar dibindekiler, hangi birine övgüler yağdırayım şaşırdım. Cezair menekşesine öyle bir yer bulmuşsunuz ki, başka yerlere taşınamaz, çok iyi olmuş, yoksa baş edilmiyor. Gülü kokladınız mı, aynısından ya da çok benzeri bende var, sarmaşık gül olarak Mutlu beyden almıştım. Şimdiye kadar bu kadar yoğun kokan bir güle rastlamamıştım, ama ömrü kısa ne yazık ki. Buradan gördüğüm kadarı ile adını bilmediğiniz beyaz çiçeğinizi bebek nefesine benzettim ama siz sarmaşık türü olduğunu söylüyorsunuz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1109 |
Kaybettik
|
Mor lalegül güzelmiş teşekkürler ![]() ![]() Bak benim de kıskançlık damarlarım kabardı Vildan hanımcım. Cicilerim gelecek kargo bekliyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|