![]() |
|
![]() |
#964 |
Ağaç Dostu
|
Vildan Hanım, Hatmi ve ebegümeci benzeri çiçeğiniz ne kadar güzelmiş bayıldım. Terasınızdaki her çiçeğin ayrı bir özelliği var, çiçekleriniz emeğinize karşılık verirken sizin kadar bizleride mutlu ediyorlar. Parmaklıklar üzerindeki muhteşem pozu veren kumrular da orada olmanın gururunu yaşıyor gibiler çok güzeller. Çok zengin bir teras, bereketi bol olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler sevgili Hozat. Pembe çiçeğimin ekildiği yıl açması çok hoşuma gitti. Kumru, güvercin ve çok ender olarak karga ve kış soğuklarında sığırcık gördüm terasımda. Hatta geçen yıl bir kaç nesil kumru yavrularımız oldu. Nedense serçeler bu büyük kuşlardan korkuyor herhelde gelmiyorlar. Oysa ben onları tercih ederdim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-05-2010
|
sevgili vildan Sönmez terasınızı gez gez bitiremedim.maşallah meyveden çiçeğe bol çeşit var .sağlık ve mutlulukla keyfini sür inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Türkan Sultan meyve ağaçları bir ve iki yıldır deniyorum. Maalesef bir sürü elma ve şeftaliden iki tane kaldı. Ama ümitliyim seneye daha iyi olacak. Geçen yıl hiç meyve yapmamıştı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#972 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2010
|
Ablacım,bütün çiçeklerin o kadar güzelki sevgiyle büyüdükleri belli ellerinize sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sevgili Nazlı hilal, biz onları sevdikçe, onlar da bizi sevindiriyor.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Lavatera trimestris. hatmi veya ebegümeci çok güzel gerçekten Vildan hanım umarım tohum oluşturur ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili günebakan, tohum yapacağını sanıyorum, olmazsa kardeşimden aldığım tohumlardan yedekleri var.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler, Umut yolcusu ceylanlardan yasemine bakış, sizin için..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Ağaç Dostu
|
Hani İstanbul'u sel aldı ya Pazartesi günü. Sevgili Hhatice ve ben o yağmurda benim mesai çıkışımda buluştuk. Birbirimizi de ellerimizdeki poşetlerden tanıdık ve daha konuşmaya başlamadan halimize güldük. O yağmurda çocuklarımız dışarı çıkmak istese hayır derdik, ama biz onlardan da çocuktuk o gün. Tohumlar, kaktüsler çiçekler aldık verdik. Çocuklarımızdan, çiçeklerimizden konuştuk. Yağmur izin vermeyince kalkmamıza, ya Allah dedik vurduk kendimizi yollara. O yağmurda korunmak diye birşey yoktu. Bastık suyun göbeğine göbeğine... Ben yepyeni tohumlarım ve fidelerimle mutlu mesut, o yağmurda Maçka'dan Küçükçekmece'ye yollara düştüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Ağaç Dostu
|
Vildan hanım abartısız söylüyorum bu resimler kartpostal gibi olmuş.Süper çekim yapmışsınız.Yasemin küçükken böyle güzel olacağını kestirememiştim.Maşaallah harika görünüyor.Beni eskilere götürdü şu an.İyiki paylaştınız bizimle.Teşekkürler ve saygılar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan hanım, bu sene lisi rekoru sizde. Pek çok arkadaşımızın lisileri benimki gibi daha büyüme evresinde. Tohumdan yetiştirmek çok sabır işi, çok yavaş büyüyorlar. Balon çiçeğiniz de güzelliğini yakında sergileyecek, çok şanslısınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Ağaç Dostu
|
Adalet Hanım'cım Kamil bey'den bu yıl aldıklarımız bende de yeni yetişmeye çalışıyor. Bu fotograf geçen yıl sonbaharda ekilip ucu alınan. Kışı atlattı ve böyle tomurcuklandı. Bu yıl ektiklerimizden, tepesi alınmayanlarda tomurcuk oluşuyor ama cılız. Balon çiçeğim Mutlu Bey'den geçen yıl aldıklarımdan. Hiç çiçek açmadan bozulmuşlardı. Sadece birini sökmeyip en dipten kestim ve unuttum. Kış bitince yeşeren bitkinin balon çiçeği olduğunu görünce diğerlerini söktüğüme çok pişman oldum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|