![]() |
|
![]() |
#936 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
Ayçiçeğinin yanındaki Yasemin dimi ? O ne güzel kokuyordur şimdi misss |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Ağaç Dostu
|
Evet Hatice Hanım Bauhause'dan aldığım yasemin bu, boyu tavana yaklaştı.. Kuytuda da kalıyor, kokusu kuvvetli, ama çiçeklenme süresi kısa. Bu üzerindekiler bitince haziran sonu gibi sırf yaprak kalıyor. Bu yüzden daha sonra Mutlu Bey'den ful yasemin aldım ama o daha küçük. Tomurcuk vermeye de başladı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#938 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan hanım, bütün çiçeklerin çok güzel, sağlıkla büyüt sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Umut yolcusu eskiden işten gelince ilk işim mutfağa girmek olurdu, şimdi ise ilk iş terasa çıkmak. Katıldığım günü birlik yürüyüşlere ara verdik, bir de oğlum askerde, kendimi terasla ve çiçeklerimle avutuyorum. Sizin balkonunuz da pek küçük değil sanırım, resimlerinizin bazıları hala açılmasa da özellikle farklı çiçek yapısı ile kalanşonuzu unutmuyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Vildan hanım, bahçenize yakın bir zamanda uğramamıştım. çok renkli ve iç açıcı bir görüntü oluşturmuşsunuz. Ayçiçeğini yerinden sökerseniz onu bir daha canlandırmanız zor olur ben geçen yıl öyle bir hata yapmıştım ama sonuç hüsran oldu. bırakın olduğu yerde yaşasın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#942 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-05-2008
|
Vildan hanım terasınız bi harika... Şimdi Ayçiçeğinizi görünce sormak istedim Nekadar zamanda bu boya ulaştı bende istiyorum. Şimdi diksem çokmu geç kalmış olurum ![]() Düzenleyen melikesarı : 31-05-2010 saat 20:25 Neden: eksik harf |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Ağaç Dostu
|
Melike Hanım bence şansınızı deneyin. Ne zaman ektiğimi tam olarak bilemiyorum ama bu fotoğraf 15 Nisan'daki hali... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-05-2008
|
Eşime yine görev düştü. Çekirdek aramasına başlayalım. Kavrulmuşdan olmaz dimi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Ağaç Dostu
|
Bunlar bizim şirketin taşıdığı kargolardan, ilaçlı tohumlar. Eğer az demezseniz, özelden adresinizi yazın göndereyim. Hele bir de bahçede ekecekseniz ne güzel olur.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Ağaç Dostu
|
Adalet Hanım diğer saksıdaki hazeranlarım hala açıyor, bir de tohum yaptılar. Cüce hatmi olabilir ama katmerli değil. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|