![]() |
|
![]() |
#907 |
Ağaç Dostu
|
Bu arada geçen haftasonu şiddetli rüzgardan sonra şeftali ve elmalar teker teker döküldüler. En son beş şeftali, üç de elma kaldı. İnşallah bunlar dökülmezler. Bu kadara da razıyım, yeter ki büyüdüklerini göreyim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Ağaç Dostu
|
Yuka hattı Eşimle hesapladık, ilk evlendiğimiz evde de vardı, yani en ez yirmi yıllık bu yuka. Saksıda ve dışarda olduğundan kuru bir gövdesi var. Kes yeniden yeşersin diyorlar, ben yaşlanmasına izin veriyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#912 |
Ağaç Dostu
|
Allah derim, ne diyeceğim ![]() Bu sene öyle çok pembe aradım ki, bir türlü yakalayamadım. Sevgili Hozat'ın gönderdiği tohumları da çimlendiremedim ![]() Tohumlar.netten sadece pembe olanların tohumlarını görmüştüm, tek çarem orası, artık seneye düşünürüm. Elma için üzüldüm, nazarım değmez biliyorum ama, üzerine konuşulan şeyler nedense daha çabuk göze batiyor. Güzel terasınızda güzel çiçeklerinizle mutlu olun sevgili Vildan hanım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Hatice, bütün özel mesajlarımı şirkette bilgisayarımda bir dosyada saklıyordum, senin ve bir çok arkadaşımızın adres, telefon bilgileri, çiçek alışverişlerim, çiçek göndereceğim arkadaşların bilgileri hepsi göçtü. (işle ilgili exel dosyalarımdan bazıları da dahil) Adres bilgilerini özelden tekrar yollayabilirmisin ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#914 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan Hanım ne güzel olmuş terasınız ellerinize sağlık! Meyve ağaçlarınızın kalan meyveleri güzelce gelişir sizi sevindirler inşallah.. Benim bu sene elma ağaçlarım daha çiçekteyken buruşup kurudu meyve tutamadılar. Hata bende bahara girerken hiçbir ilaçlama yapmadım. Yağış, rüzgar, dolu eksik olmuyor havamız çok değişti. Saksı meyvelerimin genellikli çok sağlam tutunmadığını, kolaylıkla dökülme eğiliminde olduğunu söyleyebilirm. (Dut ağaçlarında şimdilik durum iyi. Beyaz dut, eksi kara dut, avustralya dutu meyvelerini koruyor) Kalan sağlar bizimdir diyorum artık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#915 | |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adalet Hanım, Ben de nedense çimlendirmede başarılı olamıyorum, sizin gönderdiğiniz hazeran ve çörekotlerı yeşerdi ve açtı, Bodur hatmi çimlendi ama çok cılız, anneme ve kardeşime verdiklerim büyüyecek gibi görünüyorlar. İstanbul'a geldiniz, döndünüz. Yorgun ama huzurlusunuzdur, kızınızı yerleştirdiniz, Nehir'inizle birlikte oldunuz. Buluşma olayı konuşulmadı sanırım. İnşallah bir sonraki gelişinizde gerçekleştiririz. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#916 | |
Ağaç Dostu
|
Sağolun sevgili Feriha Hanım. Ne kadar uğraşsam da, çok yapılacak şey var hala. Mesela o duvarlara kalıcı bir çözüm gerekiyor. Geçen yıl badana yapılmıştı, şimdi rutubetten kabaran yerlere bakın. İnşallah gönlümüzden geçenleri gerçekleştirebiliriz. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Günebakan 3.resimdeki ceylanın çiçekleri diğerlerine göre daha küçük ama rengi fotoğraftakinden de güzel. Sevgili görümcem geçen yıl kendi çiçeğinden bir çelik ekmişti benim için hemen hemen 2 yaşında. Bu arad senin adres bilgilerin de silindi bende. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Ağaç Dostu
|
Vildan hanım, bodur hatmiler bende de çok iştahli değiller, sanırım sıcakları bekliyorlar, yaprakları5-6 cm. çapında ancak. İstanbul'daki ilk bir haftamız zaten yerleşmekle geçti, geriye kalan günlerde de akrabaların ziyaretleri oldu, biz de bi iki gün çıktık derken dönme vakti geldi. Aslında gelmişken en azından yakında oturan dostlarla buluşabilirdik ama, ben bahçeyi ekmekte geciktiğim için daha fazla uzatamadım. Yine de sayın Tturt ile buluşabildik, oturduğumuz yerden evleri görünecek kadar yakındı. İnşallah bundan sonraki gelişimde daha rahat ve uygun zamanlarımız olacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Vildan hanımcığım onlar sizde iyice gelişsin benim bu sene İstanbula taşınmak gibi bir durumum var o zaman kapınızı çalarım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#920 |
Ağaç Dostu
|
Tamamdır, çiçekleri bittikten sonra çelikten yedeklemeyi düşünüyorum zaten... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#921 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-02-2008
|
Alıntı:
Bu başköşeye bayıldım doğrusu..... Huzur veriyor insana..... Benim çiçeklerimde hepsi bir arada bir açmaya başlasalar keşke. Ama güllerimi böcekler sardı. İlaçda yapıyorum, arap sabunuda kullanıyorumm ama bir türlü engelliyemiyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#922 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-04-2009
|
Vildan hanım uzun süredir terasınıza uğrayamamıştım.İnanın çok güzel olmuş çiçekleriniz. Emeğinize ve sevginize sağlık.Ha bu arada gazanyalarınızın renklerinede bayıldım doğrusu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Ağaç Dostu
|
Üstelik kuytu kaldığı için mis gibi de yasemin kokuyor. Sevgili bepsi hepsi birden açarsa güzel olur yabi ama böyle ardarda açınca da her zaman çiçekli bir şeyler olması da başka bir güzel. Benim de sedumlarda minik siyah sinekler var. Uğraştıracak bizi bacaksızlar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#924 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Sevgili Ayşegülo. Gazanyaları Enez için aldım, ama bilmem ki götürebilecek miyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Ağaç Dostu
|
Hatice Hanım'cım daha önce yıkayarak ya da elle ayıklayarak başetmiştim ama artık bu arap sabununu denemem gerek. Forumda ölçüleri vardı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Ağaç Dostu
|
Asparagus fern Bu çiçeğimi 2008 Mayıs'ta Datça'dan getirdiğim yumrudan ekmiştim. Adını bilmiyordum, Mutlu Bey'in satış başlığında görünce öğrendim. Bahçe kukonmazı da deniyormuş. Mercan gibi dipten dal sürüyor. Daha çok sarkarak gelişiyor. Üzerine kar yağmış gibi minik beyaz çiçekler açacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|