![]() |
|
![]() |
#841 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Güngör, benim mercanım geçen yaz bu kadarcık bir fideydi. Yazbaşında çiçekleniyor. 2. Fotoğraf Eylül sonu Datça... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-05-2010
|
ellerinize sağlık çok güzeller darısı benim balkonuma, ama evimin balkonu tüm gün güneş alıyor ve tozu eksik olmuyor ne tür çüçek yetiştirebileceğim konusunda yadırmdı olursanız sevinirim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#845 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Naz, benim terası da gün boyu güneş alıyor, cadde kenarı olduğu için de toz eksik olmuyor. Çiçekleri sulamadan mutlaka fırça ile süpürüyorum. Eğer süpürmezsem çamur gibi su akıyor. Balkonununa bir başlık açarak başla. Çiçeklerini bizlere tanıt, göreceksin arkadaşlardan ne fikirler gelecek. Çiçek seçerken sıcağa dayanıklı olanlara öncelik tanırsın. Begovil ve japon gülü, rozet ilk aklıma gelenler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#851 |
Ağaç Dostu
|
Vildan Hanım, Hazeran çiçeklerinin ortası tavşana benzemiyor mu? ![]() Benimkiler de tomurcuklanmaya başladılar, bir kaç fazla uzayan fidenin yan sürgünleri artsın diye tepe budaması yaptım. Bakalım benimkiler ne renk açacaklar? Yoncanın rengi çok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#857 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benim gece mumlarıda açmak üzere. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#859 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Vildan hanım ne güzel açmış ,benimki habire yapraklanıyor.Zor biliyorum arkadaşım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#860 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan hanım çörekotunu ne zaman ekmiştiniz? Ben de ektim , daha çimlenmedi. Ne zaman çimlenir, ne zaman açar belli değil. Sabır, sabır sabır... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#862 |
Ağaç Dostu
|
Altı Mart'ta, hazeranlar, hatmi ve çörekotları yeşermişti. , |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#864 |
Ağaç Dostu
|
Askerlik, yapan için de bekleyen için de gerçekten zor bir süreç. Hele anne olunca çok daha zor oluyordur mutlaka. Allah yardımcınız olsun. İnşallah nasıl geçtiğini anlamadan geçer zaman. Dualarımız sizinle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
Ağaç Dostu
|
Sağolasın Sevim Hanım'cım, Telefonla sesini duymak bile güzel. Yeşil bereketi var gerçekten ama tohumdan yetiştirmede başarı çok düşük ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#866 |
Ağaç Dostu
|
Sümeyye Hanım ne güzel söylemişsin, arkadaşımın oğlu Silopi de, 10 gün sonra teskere alacak hayrlısı ile, darısı diğer çocuklarımıza. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#868 |
Ağaç Dostu
|
Dün ve bu gün kuvvetli rüzgar var. Hanımeli ve zakkum çiçek açtı ama fotoğraf çekilmiyor. Lobelta tohumları ekmiştim, yeşerdiler ama büyümüyorlar, Onları beklerken dayanamadım, Erenköy'deki seradan 3 renk aldım. Rüzgar geçene kadar kapalı balkonda duracaklar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|