![]() |
|
![]() |
#785 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili sebo, Enez'de ormandan aldığım bir sürgün bu. Çiçek fotoğrafını bulmaya çalışayım. Yasemine benzer açıyor, birlikte göreceğiz. Ama pittosporum olmadığına emin gibiyim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Off rengi çok güzelmiş Vildan hanım çiçeği bir tanecik mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Ağaç Dostu
|
![]() Geçen yıl şeftali ve bodur ığdır kayısısı almıştım. Hiç meyve yapmadı. Bahçede değil yakınlarda ağaç olması lazım, tozlanma olmaz ümitlenme demişlerdi. Bu yıl dayanamadım fuardan iki de elma fidanı aldım. Bir gün çiçeklerinde bir tanecik arı gördüm. Onun işi olmalı bu. Yaşasın vallahi, sizinki de meyve verecektir Adalet hanım, sizin elmanın eksiği yok fazlası var; o bahçede. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Ağaç Dostu
|
![]() Meyve ağaçlarım soldan : Geçen yıldan bodur kayısı, elma (çiçek açtı ve meyve tutuyor), geçen yıldan şeftali (çiçek açtı ve meyve tutuyor), elma. Elma ağaçlarını bu yıl Beylikdüzü tarım fuarından aldım. Sağdaki yuka kaç yıldır bizimle unuttum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
Ağaç Dostu
|
Geçen yıl Eski Datça girişinde Yasemin Hanım'ın serasından begovillerimi alırken üretim bölümünde kesilmiş japon şemsiyesi dallarına baktığımı gördü ve minicik bir saksı hediye etti. Israrıma rağmen para her şey değil deyişini hiç unutmuyorum. Ondan alıp İstanbul'a getirdiğim bütün çiçeklerim yaşıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Ağaç Dostu
|
Vildan hanım, teras bereketli maşallah, meyveleri ihraç etmeyi düşünüyor musunuz ![]() Terasınız bahçelerle yarışıyor, hanımeli pek keyifli, yerini çok sevmiş, üzümleriniz de öyle. Elmadan ben de ümitliyim bakalım göreceğiz, en azından neye benzediğini görecek kadar meyve verecek. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sardunyaların hepsi de muhteşem ama benim gözüm hala şu yukardaki ceylan da ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#808 | |
Ağaç Dostu
|
Adalet Hanım, eğer dökülmezlarse elmadan iyi ürün kaldıracağız. ![]() Ah artık bize sakin biryerlerde yaz kış yaşanacak bahçeli evler lazım. Çiçek alırken hep bazılarını Enez'e götürürüm diyorum. Ççiçeklerim çoğaldı, önceki yıllarda Mart Nisan aylarında hafta sonu kaçardık, ama bu yıl Mayıs geldi hala gidemedik.(forumdan bir arkadaşın kulakları çınlasın) Bu arada hazeranlarım çiçek açtı ama sizin bahçenizdekiler gibi olamıyorlar... Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Günebakan , beğendiğiniz ceylanı, görümcem geçen sonbaharda benim için çelikten üretti. Bakın ondaki ana çiçeğin fotoğrafı: |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|