![]() |
|
![]() |
#727 |
Ağaç Dostu
|
Çok güzel çok, nihayet bahçeler, balkonlar, teraslar şenlenmeye başladı. Elma çok küçük görünüyor sanırım geçen sene diktiniz ama üzeri çiçek dolu maşallah, inşallah meyvelerini gösterir. Geçen yıldan kalma karanfiller çok dağınık görünüyor(benimkiler)ben birkaç santim bırakıp budamayı düşünüyorum, siz böyle mi bırakacaksınız? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#728 | |
Ağaç Dostu
|
Adalet Hanım, şeftali ve elma geçen yıl Bauhausedan alındı, hiç çiçek bile açmadılar sadece yapraklıydılar. Elma bu kış, tarım-bahçe fuarından. Hatta iki çelik kara üzüm almıştım. Onlar çok küçük ama yeşerdiler. Evet karanfil dağınık ve cılız. Ama tomurcukları var. Budamak için geç kalmış olabilirim, sanırım sadece temizleyeceğim. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Ağaç Dostu
|
Vildan hanım, havalar biraz ısınınca telgraf çiçekleriniz hızla büyümeye başlayacaktır. Benimkilerde de henüz hiç bir gelişme yok. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan, genel anlamda bitkilerin sağlıklı ve çiçeklenme konusunda çok başarılısın. Her bitkiye çiçek açabileceği ortamı sunmak, bitki dilini biliyorsun demektir. Üstelik öyle böyle de değil oldukca cömert çiçekleniyorlar. Çok başarılısınız çoook Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#736 | |
Ağaç Dostu
|
Sağolun sevgili Habibe, en iyi bildiğim şey onları çok sevdiğimdir. Bu arada gönderdiğiniz örümcek çiçeği tohumları da yeşerdiler, inşallah yaşatabilirim. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#737 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Muscarilerin rengi sizin başarılı fotoğrafçılığınız ile çok güzel ve canlı gözüküyor... Elinize emeğinize ve deklanşörünüze sağlık ![]() Sevgiler ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan Sönmez, bahar sizin balkona gelmiş, hepsinin baharı karşılamak için acl diyorlar gibi.Sizin şeftalinin çiçeklendiğini görünce bende saksıda kiraz mı yetiştirsem diye düşündüm. Bitkiler sizin elinizde başka bir hayat buluyor. 801 no' lu mesajdaki çiçek çok cici.Ellerine sağlık, bol keyifler diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Ağaç Dostu
|
Biz yeni yeni kendimize geliyoruz oysa bahar sizi hiç bırakmıyor sevgili Özbey, Bakın gece mumları, erguvanlar sizde açtı bile. Mayıs'ta gelebilirsem bahçenizde baharı görmeyi çok isterim. 801 deki çiçekten de bir kök getiririm, palmiye köklerinden birinin üstüde saksıyı sarmış minik çiçekleri açmış ne güzel durur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Süper bonsai olur .Çok fazla sinek böcek geliyor ve çok sarıyor bahçede bile hep en uzak köşelere ekiyorlar ,siz bilirsiniz ama ben olsam bonsai yapardım . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan hanım,karanfil çiçeğinin güzelliğine hayran kaldım o ne güzellik öyle, işte doğanın bize sunduğu lütuf. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|