![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Çiçeği gerçekten çok güzel görünüyor Vildan hanım lütfen çiçeklerin hepsi birden açınca da fotoğraflayın da gözümüz bayram etsin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan Sönmez, bu akşam terasınıza misafir oldum. Bütün çiçeklerinizi çok sevdim. Hele kumrular ve yavruları çok tatlılar. Sardunyalar açmaya devam ediyorlar,ne güzel. Benimkilerin çiçekleri geçti, bir daha açmadılar. Kaktüs ve sukulentleriniz de çok güzeller. Pembe sedum bir ömür. Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Sevgili SDurul. Siz bir de annemin sardunyalarını görseniz, iri portakal büyüklüğünde yuvarlacık ve katmerli. Çeliklerini ben vermiştim, onlar daha güzel oldu. Sizinkiler niye açmıyor açaba, sardunya dertsiz bir çiçektir aslında. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Güneyde güneşin alnında coşmuş sardunyaları görüyorum kıskanıyorum biraz. Benim terasım da bütün gün güneş alıyor. Bakın demirlere asılı uzun saksılardakiler devamlı güneşte, yaprakları sarı ve küçük. Hemen alttakiler balkon duvarının kuytusunda daha canlı,yeşil ve iri yapraklı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili vildan hanım japon gülünüzün rengi harika. işallah dallanır da bizede verirsiniz çeliyinden. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|