![]() |
|
![]() |
#215 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-06-2009
|
Hanımeliniz çok sağlılı görünüyor, ben de iki ay evvel, iyice kartlaşan ve bozulmaya başlayan hanımelimi gözümü karartıp dibinden budadım, şimdi sizinki gibi yemyeşil , sanırım çiçek açmaya da niyetleniyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Ağaç Dostu
|
Lilyumlarınız çok güzeller, seyirlik vede fotoğraflık olmuşlar. keyifle seyredin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Ağaç Dostu
|
Liliumlar çok güzel. "Ağaç Bamya Sarmaşığı" ilk kez duydum ve gördüm, ne kadar güzelmiş çiçekleri. Ağaç Bamya denildiğine göre çok yıllık galiba? Vildan Hanım, Siz bizle takılalı gezileri yavaşlattınız gibi geliyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili limon, Bu sarmaşık çok yıllık. Terasta saksıda yaz-kış açıkta duruyor, yani dayanıklı. Forumda da kısa bir başlığı var http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=8366 Gezilerimize gelince, biliyorsunuz Fahri Yardımcı'nın kurduğu grupla geziyorduk, aile tadında. Bu aralar dondurduk diyelim. Eski günlerimize dönmeyi bizde özlemle bekliyoruz. Şimdilik dört yıl öncesine döndük: Enez- Datça |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Kaybettik
|
Vildan Hanım terasınız - fazla rüzgar alıyor yakınmanıza karşılık- çok güzel. Çiçeklerinizde öyle. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Ağaç Dostu
|
Vildan Hn, balkonda yetiştirmenin zorluğunu bilirim, hele rüzgar alırsa. Buna rağmen siz ve bir çok arkadaş bunu çok güzel başarıyorsunuz, elinize sağlık. Lilyumlarınız ve bamya sarmaşığınız çok güzelmiş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-04-2008
|
insanın baktıkça içi açılıyor ![]() nasıl keyifli olur bu güzellikte dumanı üstünde tüten çayların tadı... lütfen benim içinde bir bardak için. imrendim ![]() bitkilerinizin ömrü uzun olsun. sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan hanım, saatlerdir terasınızı inceliyorum, ellerinize sağlık, neler başarmışsınız, hangi birini sayayım, hepsi de birbirinden güzeller. Liliumlarınız, özellikle kırmızı olana bayıldım, ben bu çiçeklerin bu kadar güzel koktuğunu bilmezdim. Sardunyalarınız harika, hele o terasınızın manzarası ömre bedel, hayalimde hep deniz gören bir ev oldu. Bitkilerinizin çeşitliliğine şaşırdım, bu kadar çok bitkinin dilinden anlamak, her birinin isteğini bilmek çok zor. Zor olanı başarmışsınız, bütün kalbimle tebrik ediyorum, güzel terasınızda sağlık ve esenlikle oturmanızı diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Ağaç Dostu
|
Hani Ülker Bahtsız Balkonum dedi ya, tam da terasımın adını Issız Terasım olarak değiştirmeyi düşünürken, ben hafta sonu Enez'de iken, yani evde yokken, terasıma konuklar gelmiş. Hoşgelmişsiniz arkadaşlar. Sevim Hanım, Ülker Hanım, benim problemim rüzgardan çok aşırı güneşten yana. Çiçeklerimin Mayıs ayındaki keyfi yok. Bunun için terasın yarısını kapatan gölgeliği biraz daha uzatmayı planlıyorum. Bu da çare olmazsa neredeyse tek tip çiçeğe döneceğim: sardunya ![]() Düzenleyen Vildan Sönmez : 13-08-2009 saat 11:46 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Kiraz, sağolun. Bamya sarmaşığı iki yaz aradan sonra çiçeklendi. Hani annelerimizin fotoğraflarında kumaştan yapma gelin çiçekleri vardır ya, onlara benzetiyorum çiçeklerini. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Jineop çok iyi olur derim. Yalnız teras keyfi gündüz için erken, çünkü güneşten gözünüzü açamıyorsunuz. Ben saat yedide evde oluyorum, hala oturulacak kıvamda değil. Şimdilerde gece, mehtap harika oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili suizan, teşekkürler. Sağlığımız yerinde oldukça, her şeyin tadı güzel oluyor, bir de sevdiklerimiz yanımızdayken, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#234 | |
Ağaç Dostu
|
Vee Adalet Hanım'cım, Bu yıl inatla her yıldan çok uğraştım, buna rağmen, kaybettiğim, ya da keyfi kaçan çok çiçeğim var. Böyle olunca da üzülüyorum tabii. Üstüne bir de izinde bir yere giderken ne yapacağımı, şimdiden kara kara düşünüyorum. Alıntı:
Düzenleyen Vildan Sönmez : 14-07-2009 saat 01:26 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan hanım, benekli ve çift renkli sardunya çok güzel, mehtap da öyle ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Ağaç Dostu
|
Nur Hanım iyi akşamlar, hafta sonu kaçtık İstanbul'dan. Enez bahçeme beklerim. ![]() http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=9867 Düzenleyen Vildan Sönmez : 14-07-2009 saat 09:18 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|