![]() |
|
![]() |
#91 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Güler Hanım'ın yolladığı Deutzia 'm kargodan sapasağlam geldi. Bahçe için demiş ama ben şimdilik büyükçe bir saksıya ektim. Koleyca ayrılabilir iki gruptu. Birini ilk gidişte Enez'e bahçeye nakledeceğim. Çoook çok teşekkür ediyorum. Düzenleyen Vildan Sönmez : 18-01-2011 saat 22:50 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Ağaç Dostu
|
Güler Hanım 'Deutzia (havlu püskülü) nisan ortasında başlıyor açmaya Mayıs ayının 20-25 de çiçekleri bitiyor 'diyor. Ben üzerindeki kurumuş çiçekleri temizleyip saksısında toprağa hafifçe gömdüm. Belli mi olur, tohum vardır belki... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
İşte böyle onu bunu atmaya kıyamayınca her türlü bitkimiz oluyor Sevgili Vildan hepsi'de birbirinden güzel elinize sağlık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Ağaç Dostu
|
Vildan Hanım maşallah çok güzel gözüküyor terasınız ve bitkileriniz. Acem halısına benzer sukulentinizden bende de var. Yeni yeni tomurcuklar açmaya başladı. Bendeki çingene pembesi renkli. Sizinki daha kırmızı tonlarda galiba. Sempervivum adeta coşmuş. Maşallah her bitki birbirinden güzel, birbirleriyle yarışır haldeler. Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Ağaç Dostu
|
Çok haklısınız. Kendimi tutmaya çalışıyorum, aslında yerim var ama toprak bulmak sorun oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Ağaç Dostu
|
Off inşallah benimkilerde çiçeklenir de bende görürüm çiçeğini ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Ağaç Dostu
|
Vildan Hanım, benim Çanlar sizden biraz daha önce ekilmişlerdi. 2-3 gündür birden boylanmaya başladılar. Boyları 1 metreye geldi hemen hemen ve gürleşmeye başladılar. Sizinkilerin de eli kulağındadır yani haberiniz olsun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Ağaç Dostu
|
Bir süredir latin saksısına çöp saman taşındığını farketmiştim. Perşembe günü ilk misafir geldi, cumartesi günü de ikincisi. Ancak kumrucuk öyle bir saksı seçmiş ki tam kapının yanı.Terasa her girişimde, kaçıp çatıdan benim gitmemi bekliyor. Yavruları bekliyoruz biz de onunla beraber... Düzenleyen Vildan Sönmez : 31-05-2009 saat 22:14 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Moderatör
|
Sevgili Vildan, yine bizlere güzellikler sunmuşsun. Ben de zaman zaman, bahçemden kestiğim gülleri vazolara koyar, salonun birkaç köşesine yerleştiririm. Devamlı karşımda durmaları hoşuma gider. Amaryllislerini görünce, benimkileri özledim. İstanbul'a gelirken birkaç tanesi açmıştı ama daha açacak çok tomurcuk vardı. Kumruları da çok sever ve hep incelemeye çalışırım. Yavrular çıkınca fotoğraflayabilirseniz çok hoş olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Ağaç Dostu
|
Vildan hanım denize karşı güller ve amaryliss süper bir görüntü. Ayrıca kuşlarınızıda güle güle büyütün ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|