![]() |
|
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-10-2005
|
Sayın Sümeyye Polat, Harika bir balkonunuz var, kalbiniz ve iç güzelliğinizi yansıtıyor. Bana çok güzel ilham kaynağı oldunuz. Yüzünüzden gülücükler eksilmesin, sağlıcakla kalınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-04-2008
|
Sayın Sümeyye Polat, cooooooooooook güzelmiş |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Ağaç Dostu
|
uzun bir aradan sonra..
Merhaba arkadaşlar.. Uzun bir aradan sonra yeniden burada olmak çok güzel. Okuldu, nöbetti, dersaneydi, uzmanlık sınavıydı derken eskisi gibi siteyi takip edemiyordum. Bundan sonra zaman ayırabileceğim inşallah. Sevgili deryas, SAHIRE, muhacir07, şeref ve muammer74 güzel sözleriniz ve yokluğumda çiçeklerimi,balkonumu yalnız bırakmadığınız için teşekkürler... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 24-10-2008
|
Sümeyye Hanım annemle balkonununuzdaki çiçeklere hayranlıkla baktık. Balkon korkuluğuna astığınız saksılara bakıp annem :" Baban bunlara hayatta izin vermez, ağır gelirler mermeri koparırlar da birinin kafasına düşerler diye." dedi derken de gözü balkonun köşesinde duran saksıya ilişti " Bu saksı bizim evde hayatta orda duramaz baban onu sarar sarmalar, bir yerlere bağlar görüntüyü de bozar." dedi. Apartmanlar arasında rengarenk gözüken balkonunuz çook güzel, benim gibi bir yerde beklerken evlerin balkonundaki çiçekleri gözlemleyen ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-04-2008
|
hepsi muhteşem görünüyorlar ellerinize sağlık.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-05-2009
|
Elleriniz dert görmesin ne kadar güzel çiçekler yetiştirmişsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-05-2009
|
Kesinlikle cok guzel ve ozenerek secilmis hepsi. Gerci butun bitkiler guzeldir ve hic biri birbirinin yerini tutamaz. Benim size bir sorum olacak konuyu farkli bir yonden degerlendirmek istiyorum. Terasinizda bitkilerin arasinda tek kislik bir sandalye gordum. Merak ettigim konu su: Bu guzelliklerin arasinda orada oturup keyif yaparken ne gibi manevi hazlar aliyorsunuz **** neler hissediyorsunuz pozitif anlamda. Bu konu bence bitkiyle yasamaya baslayacak ya da bitkli yetistirmek-beslemek isteyen yeni arkadaslar icinde ufuklar acacak. Sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2008
|
hüsnüyusufu görünce biraz duygulandım .benimde apartman girişine diktiğim iki rengi vardı.çalmışlar.hala unutamuyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Ağaç Dostu
|
Sayın smeral, YılmazArık, mirovet güzel sözleriniz için çok teşekkürler... Çiçeklerimin arasındayken gün içinde yaşadığım bütün sıkıntıları, yorgunluğumu unutuyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2010
|
petunyayı ilk kez sizde gördüm aşık oldum süper bende bulursam alacam... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
çok güzeller |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-03-2010
|
Sn.Sümeyye Polat, Bir şölen, bir resmi geçit gibi. Bravo gerçekten, dersane, uzmanlık sınavı vs...ama balkon da hiç ihmal edilmemiş ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sümeyye Polat çiçeklerinize güzel demek az gelir, ellerinize sağlık. En çok yüksük otu ve bordo gülü sevdim. Sardunyalarınızı es geçmek mümkün değil. Çok cıvıl cıvıl bir balkon olmuş. Güle güle sefasını sürün. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|